Unde sunt banii lui Pablo Escobar, ”regele  cocainei”? Un nepot a găsit o comoară

Unde sunt banii lui Pablo Escobar, ”regele  cocainei”? Un nepot a găsit o comoară
Pablo Escobar, supranumit ”regele  cocainei”, avea o avere estimată la 100 de miliarde de dolari, din traficul de droguri în Statele Unite. Unde sunt banii? Un nepot pretinde că a găsit 18 milione de dolari în peretele unei case ale unchiului său.

Unul dintre nepoții lui Pablo Escobar a dezvăluit că a descoperit o pungă cu 18 milioane de dolari ascunsă în peretele uneia dintre locuințele unchiului său, scrie BBC.

Unde sunt banii lui Pablo Escobar, ”regele  cocainei”?

Nicolás Escobar, un nepot al celui mai puternic traficant de droguri din lume, Pablo Escobar, a declarat presei columbiene că „o viziune” l-a condus la locul unde erau ascunși banii. Unele bancnote, vechi de câteva decenii, sunt atât de degradate încât nu au mai putut fi folosite.

Nicolás Escobar, un nepot al celui mai puternic traficant de droguri din lume, Pablo Escobar, a declarat presei columbiene că „o viziune” l-a condus la locul unde erau ascunși banii

 

Nicolas Escobar a mai povestit că, în același loc, a găsit și o mașină de scris, mai multe telefoane, un stilou auriu, o cameră foto și un film încă nedevelopat.

„De fiecare dată când stăteam în living și priveam spre parcare, vedeam un bărbat care intra în casă apoi dispărea”, descrie Nicolas viziunea care l-a condus la locul în care erau ascunși banii.

Cine a fost Pablo Escobar

Pablo Escoba a fost cel mai puternic traficant de droguri din lume.

Conducător al cartelului de droguri din Medellin, Columbia, Pablo Escobar a câştigat circe 100 de miliarde de dolari de pe urma traficului cu substanțe interzise. Regele drogurilor, responsabil pentru circa 6.000 de crime, a fost ucis de forţele de ordine în 1993. Unele surse spun că s-ar fi sinucis.

Narcoteroristul şi-a format cartelul la Medellin la sfârşitul anilor 1970 şi, în anii `80, făcea contrabandă cu 80% din cocaină vândută în SUA.

Pablo Escobar, supranumit „regele cocainei”, a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, pe măsură ce afacerea sa atragea venituri estimate la 420 de milioane de dolari pe săptămână.

În 1989, a fost clasat ca al şaptelea cel mai bogat om din lume.

„El Patron”, a fost arestat de autorităţi în 1991 şi ţinut într-o închisoare auto-proiectată numită Catedrala, unde putea alege deţinuţii şi a continuat să-şi conducă operaţiunile.

Cartelul lui Escobar a fost în spatele a peste 5.000 de crime doar între 1989 şi 1993, estimează autoritățile columbiene.


Ce mai declarații își fac în noapte Lidia Buble și Cornel Ilie! Au tot dreptul, amândoi și-au pierdut perechea

Recomandarile noastre