Imensele scandaluri, cu băutură și droguri, dintre Johnny Depp și fosta soție. Mărturii din proces

Imensele scandaluri, cu băutură și droguri, dintre Johnny Depp și fosta soție. Mărturii din proces
Continuă să iasă la iveală murdăriile care s-au petrecut în cuplul Johnny Depp-Amber Heard. Unele lucruri, de-a dreptul inimaginabile.

În procesul desfășurat la Londra, după ce actorul Johnny Depp a dat în judecată ziarul care l-a acuzat că e „bătăuș de femei”, se consemnează cele mai urâte aspecte din viața fostului cuplu. E vorba de scandaluri, droguri, loviri, beții, amantlâcuri, bisexualitate și multe altele.

În fața Înaltei Curți, actorii au făcut un gen de bilanț al certurilor dintre ei, indicând zilele cu scandaluri pe ani.

    

Acuzat că s-a drogat, Johnny Depp spune că a băut și a luat ciuperci magice la o petrecere, așa cum au făcut și Heard și prietenii ei, care au luat și MDMA.

El susține că prietenul lui Heard a atins-o pe nevasta lui într-o manieră extrem de sexuală, iar el i-a cerut să se oprească.

24 mai 2014

Perechea a luat un avion privat de la Boston la Los Angeles: Heard spune că, în timpul zborului, Depp, care băuse foarte mult, a aruncat cu niște obiecte în ea, a împins un scaun spre ea, a bătut-o și a lovit-o în spate înainte de a intra în toaletă.

Depp spune că Heard „a început să-l jignească” când el a încercat să-i „atingă jucăuș fundul cu piciorul”. În acel moment Amber Heard s-a înfuriat, s-a simțit jignită și a încput să-l înjure.

17 august 2014

Cuplul s-a dus în Bahamas, susține Depp, pentru ca să-și „vindece dependența de analgezice”, deși Amber susține că a încercat să renunțe și la alte medicamente.

Actrița spune că Depp a avut „mai multe episoade maniacale”, iar medicul său privat a trebuit să se dea peste cap pentru a-l ajuta. Ea susține că a pălmuit-o, a lovit-o și a apucat-o de păr în timpul unui atac.

În replică, fostul soț susține că Amber a oprit o asistentă medicală să-i dea tratament în timp ce se afla în clinică.

17 decembrie 2014

Actrița spune că Johnny Depp a fost „violent” față de ea în Los Angeles, iar mai târziu i-a trimis un mesaj în care spunea că e „sălbatic” și „lunatic”. Depp neagă orice acuzație de violență.

25 ianuarie 2015

În timp ce cuplul se afla la Tokyo, în Japonia, Amber susține că fostul soț a împins-o și a pălmuit-o și a apucat-o de păr, înainte să se urce peste ea și să strige, în timp ce se afla întinsă pe podea. Ceea ce actorul neagă cu vehemență.

În jurul perioadei 3-5 martie 2015

S-a spus că Depp a agresat-o în repetate rânduri pe soție, din cauza unor pastile halucinogene luate în timpul unei călătorii de trei zile în Australia. Ea spune că el a stat toată noaptea, luând pastile și bând, apoi, dimineața, a atacat-o.

Amber spune că în noaptea următoare, Johnny a împins-o într-o masă de tenis de masă, i-a smuls  cămașa de noapte și a atacat-o, iar atunci ea a spart un telefon de perete și i-a tăiat vârful degetului mijlociu cu sticla.

De asemenea, ea susține că Johnny i-a scris mesaje în jurul casei dintr-un amestec de vopsea și sânge din degetul său. Depp recunoaște că a făcut-o fiind în stare de  șoc. Însă neagă spusele fostei soții precum și că a „urinat peste tot în casă în încercarea de a-i scrie mesaje”. El susține că Amber a fost într-o „stare de furie prelungită și extremă” în urma unei discuții privind un acord post-nupțial. Actorul recunoaște că apoi a băut mai multe pahare de vodcă, înainte ca ea să-i arunce o sticlă, tăindu-i vârful degetului și înfigându-i o țigară în obraz.

Cine este discretul soț al Ancăi Țurcașiu

Recomandarile noastre