Cristi Iacob face un roast istoric la iUmor

 Cristi Iacob face un roast istoric la iUmor
Surprizele se țin lanț la iUmor, unul din cele mai îndrăgite show-uri tv. Concurenții nu se sfiesc să intre în piele a unor personaje deosebite.

Obișnuit deja cu scena iUmor și să intre în pielea unor personaje, actorul Cristi Iacob  face un roast istoric la iUmor. El se va transforma în excepționalul fizician german Albert Einstein. Show-ul e difuzat astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1.

În fiecare ediție din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric își va face intrarea pe scena iUmor. Rând pe rând, oameni care au făcut sau încă fac istorie în locurile din care vin, precum Donald Trump, Maradona sau Pablo Escobar au urcat pe scena iUmor în cel de-al zecelea sezon, iar în această seară va avea o apariție complet neserioasă câștigătorul premiului Nobel Albert Einstein.

Cel care îi va da viață este nimeni altul decât actorul Cristi Iacob, care a trecut printr-un machiaj special pentru a putea intra în pielea omului de știință.

 Cristi Iacob face un roast istoric la iUmor

Cum vor reacționa jurații, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”. Dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Telespectatorii votează folosind aplicația iUmor

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei şi se încheie a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii este cel care va acumula cele mai multe voturi. El  va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul „iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, anunță un nou episod. Actorul e prezent la fiecare ediție de audiții.  Serialul „iMai Mult Umor”  e difuzat pe site-ul a1.ro. „Este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin.

Sursa foto: iUmor

Iulia Albu, mărturisire despre jocul pe care l-a făcut