Cum era și ce făcea Mirela Vaida înainte să devină prezentatoare la Acces Direct

Cum era și ce făcea Mirela Vaida înainte să devină prezentatoare la Acces Direct
Mirela Vaida a devenit cunoscută datorită emisiunii ”Acces Direct”, dar sunt multe detalii interesante din viața ei care s-au întâmplat înaintea carierei de succes în televiziune.

Cum era și ce făcea Mirela Vaida. Majoritatea fanilor au văzut-o pe Mirela Vaida doar în calitate de prezentatoare și puțini cunosc faptul că are și talentul de a cânta. Vedeta a muncit foarte mult până a ajunge la un succes în televiziune și înainte de a modera emisiunea ”Acces Direct” a avut o altă meserie.

Recent, în cadrul emisiunii online a lui Pepe, prezentatoarea a mărturisit cum era viața ei înainte de show. Nu a trecut prin momente ușoare și recunoaște că greutățile vieții nu au înconjurat-o. A mărturisit o poveste care demonstrează că prin muncă și ambiție poți să obții totul, chiar dacă nu ești bogat.

Cum era și ce făcea Mirela Vaida

Pentru început, moderatoarea a recunoscut că nu își imagina că învățând la Facultatea de Drept, va ajunge să prezinte una din cele mai cunoscute emisiunii sau să aibă o legătură cu muzica. A descoperit după licență că nu are suficiente relații și nici pile ca să-și construiască o carieră frumoasă. În așa fel, s-a hotărât să se angajeze la o televiziune.

Și-a dat seama că îi place să vorbească în fața camerei și să transmită o informație. De asemenea, dragostea pentru muzică nu o lăsa în pace. A reușit să participe la o mulțime de concursuri în care își dezvolta talentul și personalitatea.

”Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţa că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc. Eu mai participasem la concursuri de muzică, gen „Bravo, bravissimo” de la TVR, cu Dan Bittman. Am fost la Mamaia, în 97. Am mai fost la „Ploaia de stele”, în 2001, am fost în finală cu Madonna. Inima m-a chemat spre muzică mereu”, spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida și muzica

Mirela Vaida mai adaugă că timp de șapte ani a cântat la o mulțime de nunți. Vocea îi permitea să aleagă orice gen de muzică și recunoaște că îi plăcea, dar era o muncă foarte obositoare. Era practic unica solistă care rezista să cânte de la ora 10 seara până la 5 dimineața. Când venea acasă deseori nu mai avea voce.

Această perioadă din viața ei a fost întreruptă de nașterea copiilor, pe care i-a adus pe lume unul după altul. A dorit să le acorde cât mai mult atenție, din acest motiv, a renunțat această meserie, nu mai putea să facă față.

”Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața la 5. Și veneam ruptă și vocal”, povestește Mirela Vaida.

Foto

viva.ro

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania. Cum s-au cunoscut cei doi