Două mari vedete din muzica populară se țățesc la televizor

Două mari vedete din muzica populară se țățesc la televizor
Se cunosc de peste 40 de ani, dar acum au început să se țățească la televizor. Două vedete populare își aruncă vorbe grele și se arată cu degetul, una pe alta. Subiectul principal: banii.

Am trăit să o vedem și pe asta. Două dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi se ceartă ca două țațe, la televizor. Au o carieră oarecum comună în ultimii 40 de ani, dar acum au lăsat toate amintirile deoparte și se bălăcăresc în public.

Două vedete populare se țățesc la televizor

Două vedete populare  au ajuns să se certe în public din pricina banilor. Artiștii au salarii și pensii mici, se știe. Unii câștigau bani frumoși pe vremea când puteau să cânte la evenimente, nunți, botezuri, cumetrii.

Scandalul dintre interpretele de muzică populară Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a început de la cât câștigă fiecare

Scandalul dintre interpretele de muzică populară Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a început de la cât câștigă fiecare. Maria Dragomiroiu (65 de ani) se plânge de câțiva ani că, după 40 de ani de muncă, are o pensie de 1.200 de lei, din care aproape poate să trăiască. Omite să spună că are puțini ani munciți cu carte de muncă și că, între timp, suma a crescut.

Cântăreața de muzică populară a acuzat-o pe Elena Merișoreanu că este „mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Uitând de toate, Elena Merișoreanu (71 de ani) a răbufnit la auzul acestor declarații. „Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât!

Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, replică dură

Solista de muzică populară nu s-a oprit aici. „Cum să fiu eu invidioasă pe cariera ei? Eu am 35 de ani pe cartea de muncă la Rapsodia Română, acolo unde ea a dat concurs și nu a intrat! Nu a ajuns Maria Dragomiroiu să mă facă pe mine invidioasă și mincinoasă.

Eu am cântat 40 de ani, am fost laureată la Cântarea Românie! Ea când pleca și cânta pe la nunți, eu aveam spectacole prin țară”, a adăugat artista.

Elena Merișoreanu susține că Maria Dragomiroiu l-ar fi „furat” pe actualul ei soț de la o altă femeie pe care impesarul a lăsat-o gravidă.

„Ea când s-a despărțit de primul soț a venit direct la mine cu tacâmurile de argint în geantă, că plecase de acasă. Bărbatul meu e dintr-un sat cu ea și, la un moment dat, chiar am zis s-o cunune finii noștri. Am fost la ea la nuntă. Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni.

Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost căsătorit în Târgu Jiu. Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea. Păi, eu am avut păr mai mare ca al ei!”, a mai declarat Elena Merișoreanu, scrie click.ro.

Scandalula continuat și azi, tot la televiziuni

Elena Merișoreanu a fost invitată în emisiunea lui Teo de la Kanal D. Printre altele a spus că impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, este de etnie romă. Asta l-a scos din pepeni pe bărbat. În timp ce solista de muzică populară se afla în platoul de la Acces Direct, invitată pe același subiect de scandal, Bebe Mihu a intervenit telefonic și i-a dat replica, apărându-și soția.

„Dumneavoastră ați cântat doar repertoriul dumneavoastră? Nu spuneți că v-a sunat nu știu cine de la Scornicești să zică ceva de Maria. Puneți capăt acestui circ. Am tăcut din gură să nu intru în direct cu dumneavoastră. Maria este o doamnă. Arătați-mi unul care vorbește urât despre ea. Dacă intru în acest scandal, iese urât. Poate vî dau în judecață”, i-a spus Mihu Elenei Merișoreanu în intervenția de la Antena 1.

Să vedem dacă se opresc aici sau continuă râca pe nimic.


Florin Piersic revine pe scenă. Nu poate fără teatru, dar nici pensia nu-i ajunge

El este omul cu cea mai mare pensie din țară. Ce a făcut cu mormanul de bani?

Recomandarile noastre