Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania. Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania. Cum s-au cunoscut cei doi
Speak și Ștefania formează un cuplu timp de patru ani, iar povestea lor de dragoste este cu adevărat impresionantă.

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania. Speak și Ștefania formează unul din cele mai frumoase și interesante cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt fericiți împreună de patru ani. Iar data de 6 aprilie este una foarte importantă pentru ei, fiindcă începând cu această zi a început o frumoasă poveste de dragoste.

Au multe planuri de viitor, mai ales că Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în cel mai romantic mod. Întrebarea ”vrei să fii soția mea?” a fost pusă la show-ul  ”Asia Express 3”, în timp ce erau concurenții acestui concurs. Ștefania nu a stat mult pe gânduri și a răspuns cu un mare ”DA”.

Participarea la emisiunea ”Asia Express” le-a adus o mare popularitate, pentru că pe parcurs ce apăreau episoadele se adunau tot mai mulți urmăritori pe pagina de Instagram a Ștefaniei, dar și pe pagina lui Speak. Oamenii au reușit să-i cunoască mai bine și să descopere multe lucruri neștiute despre acest cuplu.

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania

Puțini cunosc care este de fapt povestea lor de dragoste și de unde a început totul. În urmă cu patru ani, artiștii au început să colaboreze, pentru că ambii sunt pasionați de muzică. Presa a observat că cei doi tot mai des apar împreună și că petrec mult timp unul lângă altul.

De la bun început cântărețul menționa că sunt doar prieteni și doar muzica îi unește. De asemenea, peste o perioadă a apărut piesa artistului, care se numește ”Libelula”. Ștefania a apărut în acest videoclip dansând senzual împreună cu alte fete.

După acest videoclip foarte mulți fanii își puneau întrebări legate de relația lor, pentru că se vedea că între cei doi există ceva mai mult decât o simplă prietenie sau colaborare. Astfel, la o perioadă scurtă după videoclipul ”Libelula” totul era clar, Speak și Ștefania au lucrat împreună și s-au trezit că sunt îndrăgostiți și nu mai pot unul fără altul.

Fanii și-au dat seama că după videoclipul „Libelula” a început relația lor, întrucât Ștefania mereu este dezmierdată de către Speak ”Libelula”.

Foto

Instagram

Iulia Albu, mărturisire despre jocul pe care l-a făcut