Sorin Bontea recunoaște câți bani a luat după ce a participat la Asia Express. Despre ce sumă e vorba

Sorin Bontea recunoaște câți bani a luat după ce a participat la Asia Express. Despre ce sumă e vorba
Chef Sorin Bontea este extrem de urmărit de fanii săi datorită show-ului culinar unde este jurat. Dar cel mai bine admiratorii l-au cunoscut la „Asia Express 3” .

Sorin Bontea a cucerit inimile oamenilor nu doar cu diferite bucate pe care le gătește, dar și pentru personalitatea lui. Cel mai bine oamenii l-au cunoscut și poate chiar au descoperit unele calități speciale la el în urma show-ului „Asia Express 3”. La acest concurs el s-a remarcat cu o atitudine serioasă de a câștiga și modul amuzant de a aborda unele situații.

La „Asia Express 3” Sorin Bontea a format o echipă bună cu Răzvan Fodor. Cei doi până la urmă au câștigat concursul și au luat premiul cel mare. Bucătarul a fost întrebat de multe ori cu ce bani s-a ales după show și acesta a povestit cum au stat lucrurile în realitate.

Sorin Bontea recunoaște câți bani a luat după ce a participat la Asia Express

Răzvan și Sorin sunt prieteni de câțiva ani și se cunosc foarte bine. Din acest motiv, au ales să participe împreună la emisiunea care fost filmată foarte greu în Asia. Cei doi au mărturisit că le-a fost foarte greu și au fost momente în care au vrut să renunțe. Dar se pare că sunt mai puternici, decât au crezut Răzvan și Sorin. Astfel, au luat premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

Sorin Bontea nu a luat toți banii, dar au hotărât că această sumă trebuie împărțită în jumătate. În așa fel, Răzvan Fodor s-a ales cu 15.000 de euro și Sorin Bontea, la fel, 15.000 de euro, conform monden.ro.

Sorin Bontea mărturisește despre experiența la Asia Express

Bucătarul pe rețelele de socializare a mărturisit experiența lui la „Asia Express 3”, care la învățat să iasă din zona de confort și să se descopere din nou. Iar vârsta este doar o cifră în buletin, care nu spune nimic despre posibilitățile tale adevărate.

„Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat.”, a scris Sorin Bontea.

Florin Ristei, la fel, a participat la „Asia Express 3” și cu toate că a devenit cunoscut datorită hit-ului ”Dana”, fanii l-au văzut altfel în cadrul acestui show. Datorită emisiunii Ristei a obținut 15.000 de euro pe sezon și asta ar însemna aproximativ 7.500 de euro pe lună.

Este cunoscut că și Ruby a participat la Asia Express și datorită emisiunii a obținut aproximativ 86.000 de persoane noi care s-au abonat pe pagina sa de Instagram. După show vedeta a devenit ambasador al unui brand luxos în zona auto.

Foto

viva.ro

Piedone face „revoluție” la el în sector. Ce pățesc băbuțele cu pătrunjel și oamenii fără mască