Florin Ristei, Răzvan Simion și Dani Oțil, dezvăluire în direct. Ce au zis despre Loredana Groza

Florin Ristei, Răzvan Simion și Dani Oțil, dezvăluire în direct. Ce au zis despre Loredana Groza
Astăzi emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani” a împlinit 13 ani de existență. Invitată a fost și Loredana Groza. Florin Ristei, Răzvan Simion și Dani Oțil, dezvăluire în direct. Ce au zis de cântăreață.

Emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani” a împlinit astăzi 13 ani de existență. În acest context, a fost sărbătorită cu fast. Printre invitații care au venit să petreacă s-a numărat și Loredana Groza. Cântăreața a ales să îi provoace pe prezentatori și să joace ”am/n-am”. Florin Ristei, Răzvan Simion și Dani Oțil, dezvăluire în direct. Ce au recunoscut aceștia. 

Practic, jocul ales are o regulă simplă. Loredana a pus câte o intrebare, pe rând. Fiecare dintre jucători avea o pancartă în mână, pe care scria ”am” și ”n-am”. La întrebarea cântăreței fiecare dintre participanți trebuia să aleagă unul dintre răspunsuri. 

Florin Ristei, Răzvan Simion și Dani Oțil, dezvăluire în direct. Loredana a fost șocată 

dezvăluire în direct

În cadrul jocului Loredana i-a întrebat pe cei prezenți dacă au făcut vreodată dragoste cu gândul la ea. Fâstâciți de prezența impunătoare a divei, atât Florin Ristei cât și Răzvan Simion și Dani Oțil au tăcut din gură. Cea mai curajoasă a fost însă Naomi Hedman, iubita lui Ristei, care era și ea în platou. Aceasta a râs și a mărturisit și a întors plăcuța cu ”am”. Răspuns clar că Loredana probabil i-a ocupat mintea cel puțin o dată în timpul vreunei partide de amor. 

La vederea naturaleței răspunsului iubitei sale, Ristei a prins curaj și a recunoscut și el adevărul. La final, Ristei a mărturisit că și el s-a gândit cel puțin o dată la Loredana Groza în timp ce facea dragoste. Dezvăluirile nu s-au oprit aici, căci cei doi îndrăgostiți au fost completați de Răzvan Simion și Dani Oțil. Ambii au recunoscut că și ei au făcut dragoste cu formele cântăreței în cap. Și nu-i putem condamna, căci Loredana Groza arată senzațional, deși are 50 de ani. Reacția divei a fost pe măsură, căci a râs și s-a amuzat copios. 

Foto: Facebook

Sărbătoare imensă acasă la Elton John. Motivul e cu totul special