Sărbătoare imensă acasă la Elton John. Motivul e cu totul special

Sărbătoare imensă acasă la Elton John. Motivul e cu totul special
Multe vedete au fost atente să transmită felicitări cuplului format din Elton John și David Furnish. Soțul vedetei este sărbătorit. Dar nu e ziua lui de naștere. Și nici aniversarea cuplului.

David Beckham s-a numărat printre prietenii celebri care l-au felicitat pe David Furnish, căci duminică a fost sărbătoare imensă acasă la Elton John. Soțul cântărețului a sărbătorit șapte ani de când nu mai bea alcool. Furnish, căsătorit cu cântărețul Elton John, a anunțat momentul  pe pagina sa de Instagram.

Sărbătoare imensă acasă la Elton John

Tată a doi copii, și soț al lui Elton John, David a spus celor 232.000 de urmăritori ai săi de pe pagina de Instagram: „Nu-mi vine să cred că au trecut 7 ani”.

Celebrul fotbalist David Beckham a adăugat un comentariu format din mai multe emoticoane (un șir de inimioare roșii) la postarea „aniversară”.

Furnish a mulțumit celor care l-au ajutat în toată această perioadă. Sprijinul din partea celor apropiați e foarte important. „Mulțumiri profunde tuturor oamenilor care m-au inspirat și m-au sprijinit în experiența legată de recuperare. Fără îndoială, cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată în viața mea”, a scris Furnish.

Celebritatea l-a afectat grav pe David Furnish

În autobiografia sa din 2019, Sir Elton John a dezvăluit că soțul său a ajuns la reabilitare în timp ce se lupta să facă față noului său statut, cel creat de celebritatea și atenția deosebită care a survenit ca o consecință iminentă a relației lor, scrie Mirror.

Elton a spus că problemele cauzate de alcool ale lui David au devenit evidente pentru prima dată când a găsit în mod repetat sticle de vin goale în numeroasele lor reședințe. Odată chiar l-a găsit leșinat, de beat ce era. Dându-și seama de amploarea problemei cauzate de băutură, David s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare din Malibu.

„Mereu am crezut că David s-a strecurat în lumea mea cu o ușurință și o încredere remarcabile. Dar s-a dovedit că o mulțime de lucruri cu care eu eram obișnuit să le trăiesc, pe el l-au bulversat. Nu-i plăcea să fie fotografiat mai tot timpul sau să vorbească în public la diferite evenimente”, a relatat Elton John.

Elton a încheiat prima oară un parteneriat civil cu David în 2005 și s-a căsătorit cu el în 2014, când căsătoria între persoane de același sex a devenit legală. Cei doi au doi fii.

Sursa foto: Instagram

Cine este fiul cel mare al lui Michael Jackson. Ce zice de tatăl său celebru