Cine este fiul cel mare al lui Michael Jackson. Ce zice de tatăl său celebru

Cine este fiul cel mare al lui Michael Jackson. Ce zice de tatăl său celebru
Prince Jackson și-a dorit să stea departe de celebritate. Însă nu a reușit, căci fanii regretatului Michael sunt mereu cu ochii pe el. Cine e fiul cel mare al lui Michael Jackson și ce zice de celebrul său tată.

Prince Jackson, pe numele său complet Michael Joseph Jackson Jr., are 23 de ani și este fiul lui Michael Jackson făcut cu Debbie Rowe. Tânărul a încercat să fie o prezență destul de discretă, spre deosebire de sora lui, Paris. Însă nu i-a ieșit prea bine, căci celebritatea tatălui său l-a prins din urmă și pe el. Cine este fiul lui Michael Jackson.

Prince a absolvit facultatea în 2019 și a pus bazele unei organizații caritabile, ”Heal L.A.”, de care se ocupă intens și astăzi. De asemenea, el a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lui și și-a făcut propria companie de producție, „Kings Son (n.r.fiul regelui) Productions’. Acesta realizează videoclipuri pentru artiști celebri.

Cine este fiul cel mare al lui Michael Jackson: ”O să muncesc din greu să-mi câștig acest  renume”

Un tânăr extrem de responsabil și muncitor, Prince declara în 2019 că are de gând să muncească pentru a-și câștiga renumele și că nu ia totul de-a gata. ”M-am născut Prince (n.r.-prinț) și acesta a fost numele care mi-a fost dat. Dar tatăl meu și-a câștigat titulatura de „Regele pop” după ani întregi de muncă,  antrenamente și  multe sacrificii pe care le-a făcut să ajungă acolo. Așa că este o formă de motivare. Numele meu e Prince, dar pentru a-mi atinge scopurile sunt fiul regelui. O să muncesc din greu să-mi câștig acest  renume”, declara tânărul în urmă cu 2 ani. 

Cine este fiul cel mare al lui Michael Jackson

Se știe de asemenea că Michael își scotea copiii în public doar cu fețele acoperite, pentru ca aceștia să se poată bucura cât de cât de o viață normală. „Ne-a spus că motivul pentru care vrea să purtăm măști este pentru că vrea ca noi să ne bucurăm de propriile noastre vieți fără el”, spunea Prince despre tatăl său. 

Este pasionat de motociclete, deșert și cățelul său, OG

Când nu este ocupat cu organizația caritabilă pe care o deține, Prince este un boem. Își petrece zilele făcând drumeții cu motocicleta, de care este foarte pasionat, judecând după nenumăratele video-uri și poze pe care le împărtășește cu fanii. ”La un moment dat am plecat până în Mexic pentru a testa motocicleta”, scria Prince pe Instagram în septembrie 2020. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prince Jackson (@princejackson)

Tânărul este și iubitor de animale și are un cătel rasa pitbull pe care îl consideră ”băiatul” lui. În poze se observă că patrupedul arată extrem de îngrijit și sănătos, lucru care îi face cinste lui Prince. Tânărul a moștenit și sufletul artistic al tatălui său. De exemplu, Prince povestea anul trecut că iubește deșertul, căci se simte liber. ”Nu știu de ce, dar am o iubire profundă pentru deșert. Mă simt mai liber și pot să respir acolo”, povestea fiul lui Michael Jackson anul trecut pe rețeaua de socializare. 

Foto: Facebook

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. De ce a făcut-o