Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. De ce a făcut-o

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. De ce a făcut-o
Oamenii din spatele celebrului serial „Friends” dezvăluie informații inedite. Cu una dintre cele mai bune distribuții din istoria televiziunii, celebra serie a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume.

Destăinuiri prețioase pentru fanii serialului „Friends”. Cei care au creat celebrul sitcom fac publice informații „din spatele camerelor”. Într-un interviu inedit, oamenii din spatele „Friends” au povestit despre cum a apărut Julia Roberts pe platourile lor de filmare.

Matthew Perry a adus-o pe Julia Roberts în „Friends”

Se pare că apariția pe care a făcut-o Julia Roberts în „Friends” i se datorează unui actor pe care ea îl simpatiza. Matthew Perry, cel care îl interpreta pe Chandler Muriel Bing în sitcom-ul NBC, a făcut ca actrița să apară în show, în 1996. Oamenii din spatele „Friends” au dezvăluit că el a adus-o pe Julia în sitcom, după niște „flirturi” prin fax.

„Participarea Juliei Roberts a fost incredibil de interesantă. Știam că era potrivită pentru asta. Și când a spus da, a fost destul de minunat”, a declarat co-creatorul spectacolului, Marta Kaufman. 

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. Kevin S. Bright, co-creator al show-ului, a intervenit în discuție, dezvăluind care a fost rolul lui Matthew Perry în aterizarea lui Roberts în platou.

„Știți povestea modului în care am obținut-o pe Julia Roberts? Matthew Perry i-a cerut să fie în spectacol. Ea i-a scris înapoi: Scrie-mi o lucrare despre fizica cuantică și o voi face. Înțeleg că Matthew a plecat și a scris o lucrare, pe care i-a trimis-o prin fax a doua zi”, a spus Kevin S. Bright. 

Alexa Junge a menționat că „s-ar putea să se fi întâlnit înainte de episod, dar ea a fost interesată de el de departe, pentru că este atât de fermecător. A fost mult flirt prin faxuri. Îi dădea aceste chestionare de genul: <De ce ar trebui să ies cu tine?> Și toată lumea din sala de scriitori l-a ajutat să-i explice de ce”. 

Julia Roberts a apărut în „The One After the Superbowl” din 1996, în două părți. În episod, Roberts o interpretează pe Susie Moss, o fostă prietenă a personajului lui Perry, Chandler Bing, care caută să se răzbune pe el printr-o legătură falsă după o farsă din copilărie.

Zanni, salt spre viitor. De la ”Chefi la cuțite” și ”Survivor”, a trecut la atac la Alexandra Stan

Recomandarile noastre