Un actor iubit din Miami Vice a decedat. Se lupta de multă vreme cu cancerul

Un actor iubit din Miami Vice a decedat. Se lupta de multă vreme cu cancerul
Starul din Miami Vice s-a luptat cu cancerul multă vreme. În cele din urmă, Actorul Gregory Sierra a murit la vârsta de 83 de ani. Soția sa Helene Taber a anunțat duminică tragica veste.

Un actor iubit din Miami Vice a decedat. Actorul era cunoscut pentru rolul lui Julio Fuentes, vecinul puertorican al lui Fred G. Sanford pe Sanford and Son și pentru rolul său de detectiv-sergent Chano Amengual în Barney Miller. Fanii își vor aminti, de asemenea, de Gregory ca Lt. Lou Rodriguez în serialele TV Miami Vice și ca Entek în seria Star Trek: Deep Space Nine.

Starul din Miami Vice a decedat

Sub forma unui tribut, iubita lui soție a spus: „A fost cea mai minunată persoană. A fost o inimă bună și un actor strălucit”. Gregory a murit pe 4 ianuarie în Laguna Woods, California, după o luptă grea cu cancerul. Vedeta era de origine puertoricană, dar s-a născut și a crescut la New York. 

Co-starul său din Miami Vice, Edward James Olmos, i-a adus, de asemenea, un omagiu, scriind că Gregory avea o „abilitate artistică extraordinară”. El și-a descris co-starul drept prieten, mentor și „o forță a naturii pe care am fost atât de recunoscător că am cunoscut-o și cu care am avut onoarea să lucrez”.

Un actor iubit din Miami Vice a decedat

Gregory și-a găsit faima în anii ’70 în Sanford și Son, dar el câștigase atunci deja câteva premii de actorie, înainte ca în filmele precum It Takes A Thief și Mod Squad să devină celebre. Apăruse și în filmele Planeta maimuțelor și Cerul roșu de dimineață. De-a lungul lungii sale cariere, Gregory a apărut în peste 120 de filme și emisiuni TV.

De asemenea, a câștigat premii pentru rolurile sale din Walker, Texas Ranger, Murder, She Wrote, Dr Quinn, Medicine Woman, The X Files și The Fresh Prince of Bel-Air. De asemena, și pentru roluri în emisiunile TV Magnum PI, MacGyver și filmul The Towering Inferno.

Vedeta din Miami, Olivia Brown, și-a amintit cu drag de Gregory. Ea a scris pe Twitter: „Gregory este un suflet frumos și el merită să se odihnească în pace. Condoleanțele mele celor dragi despre care știu că l-au iubit atât de mult”.

Vorbind despre lunga sa carieră, el a spus odată că s-a dedicat complet fiecărui rol pe care l-a avut: „Orice rol este solicitant dacă te supui unui proces. Pentru că te aștepți la ceva de la tine”.

Sursă foto: m.media-amazon.com, wikipedia.com

Exclusiv. Smiley se pregătește de „Master chef”

Recomandarile noastre