Exclusiv. Smiley se pregătește de „Master chef”

Exclusiv. Smiley se pregătește de „Master chef”
Smiley a ajuns la cratiță și pare că se descurcă binișor. A făcut cina pentru el și Gina în timp ce bucătăria lor trece printr-o adevărată transformare, înainte să li se nască copilul.

Smiley și Gina Pistol se pregătesc să devină părinți în foarte scurt timp, dar artistul se pregătește de „Master chef”. Casa artistului a intrat într-un adevărat șantier. Se reamenajează bucătăria, dressing-ul, se finalizează camera fetiței, așa cum Gina a relatat în ultimele zile pe contul ei de Instagram.

Bucătăria lui Smiley era perfect echipată și înainte să se mute Gina la el, la începutul pandemiei. În ciuda acestui lucru, așa cum artistul mărturisește, de gătit nu s-a prea omorât să o facă. El însuși povestea, prin 2019, că abia ce a gătit prima dată în viața lui. Dezvăluirea savuroasă a fost împărtășită cu fanii pe vlogul său. Până atunci, s-a mai arătat doar spălând vasele.

„Am gătit pentru prima oară… dacă știam că e atât de simplu, Chef Smiley scria pe mine acum???? Așadar, rețeta de Boss în Bucătărie: se iau practic ( și teoretic) zece pulpe care se mozolesc puțin cu ulei de măsline și cu două plicuri de boia. Afumată, va rog!

Se învelesc cu bacon, se aruncă năut și rosioare pe deasupra și se lasă în cuptor vreo 30 de minute la 200 de grade. rezultatul îl gășiți aici”, mărturisea Smiley în iulie 2019. De atunci a câștigat experiență în bucătărie, cu atât mai mult alături de o iubită care mai e și însărcinată și are pofte, fiind pusă pe experimente culinare.

Smiley gătește sănătos

Aseară, Smiley a decis să pregătească cina. „Azi am în meniu ardei kapia. Hmm..ar merge tăiați pe jumătate și umpluți cu cremă de brânză”, a explicat vedeta.

 Smiley se pregătește de „Master chef”

Smiley, care a decis să devină cel mai arătos tătic din showbiz-ul românesc s-a apucat serios de sport și de dietă. Practic, are deja o săptămână de când s-a provocat singur să se alimenteze „fresh”. El are antrenor personal care îl pune să  facă sesiuni grele de sport, dar care este de asemenea atent la ce mănâncă artistul.

Probabil că după ce va naște, în program va intra și Gina Pistol, care, recent mărturisea că s-a îngrășat 15 kilograme de când e însărcinată.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Inna a trecut și ea la poze incitante pentru fani. E în vacanță!

Recomandarile noastre