Exclusiv. Inna a trecut și ea la poze incitante pentru fani. E în vacanță!

Exclusiv. Inna a trecut și ea la poze incitante pentru fani. E în vacanță!
Toate vedetele fac același drum, iarna aceasta, deja a devenit o modă. Cine nu-l face, nu e pe trend. Inna s-a aliniat și ea.

Inna a luat și ea urma vedetelor care s-au bronzat deja, și a fugit să își împrospăteze culoarea pielii într-o destinație exotică, își arată posteriorul și nu poartă sutien. E cu iubitul, peisajul e paradisiac, iar fanii, in delir.  Cântăreața este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Cu aproape 3 milioane de urmăritori pe Instagram, cântăreața se bucură de o popularitate tot mai mare. Ultimul ei album, Heartbreaker, conține 10 piese și a fost lansat în noiembrie anul trecut.

După ce a făcut istorie, cu hit-ul „Hot”, Inna demonstrează pe zi ce trece că se ține de sensul termenului. Și e „fierbinte” în toate postările. Acum câteva zile a înnebunit internetul după ce s-a lăsat filmată de iubitul ei, Deliric, într-o ipostază incendiară. Poartă un body descheiat în partea de jos. Toată lumea se întreabă de atunci dacă, pe dedesubt, avea sau nu lenjerie intimă. La cum o știm, răspunsul e previzibil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Previzibile sunt și cele mai noi imagini pe care vedeta le împărtășește cu fanii ei. A plecat în Maldive, e prima dată când merge acolo, și motivul e numai bun pentru etalat partea din corpul ei care, se pare, atrage cele mai multe like-uri.

Inna își arată posteriorul și nu poartă sutien

Da, știm cu toții, Inna are cel mai frumos posterior și showbiz-ul românesc. Deliric e super-fericit. S-a văzut în multe fotografii. Și dacă asta nu era destul, priviți ultimele imagini distribuite de divă din Maldive. Inna nu a renunțat la bijuteria intimă la vedere pe care o poartă de mult timp.

Inna își arată posteriorul și nu poartă sutien

Lanțul subțire care îi cădea spre coapse în trecut, a devenit accesoriu care îi marchează talia pusă și mai bine în evidență de bikini minusculi. „Blame it on the 🍑 … The peach i mean” ( n.r. – Dați vina pe piersică) a scris artista în dreptul ultimei fotografii topless pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Sursa foto: Instagram

Doliu la Hollywood, a murit o legendă a filmului

Recomandarile noastre