Exclusiv. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic

Exclusiv. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic
Divele au făcut ravagii. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic. Cele două vedete s-au întâlnit aseară în Tulum și s-au desfășurat în toată splendoarea. Niciuna nu a avut inhibiții.

Delia a plecat prima în Mexic, de unde, de zile bune, își încântă fanii cu imagini spectaculoase. Vedeta Pro TV a vizitat țara și chiar a făcut glume pe traseu cu localnicii, întrebându-i dacă sunt de la Asia Express și unde e Gina Pistol cea gravidă. Spre seară a ajuns și ea în resortul unde e cazată și Loredana Groza, iar noaptea distracția a atins cote maxime.

Vedetele s-au întâlnit la masă și au profitat de muzica bună pentru a dansa pe scaune și mese. Îmbrăcată într-o rochie scurtă de culoare turcoaz, Delia a ținut ritmul cocoțată direct pe scaunul pe care stătea.

Loredana Groza însă, care și în serile trecute a dansat și s-a distrat copios, a fost atracția serii. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic.

Loredana Groza a făcut iureș în Mexic

Îmbrăcată într-un compleu transparent și sexy, cu dress-uri cu modele negre, cunoscuta cântăreață și-a etalat nurii în toată splendoarea. În vârstă de 51 de ani, aceasta are un corp intens lucrat în sala de forță, pe care nu are niciun motiv să îl ascundă privirilor admiratorilor, și nici nu o face. Practic a umplut internetul cu ea în costum de baie, spre bucuria fanilor care i-au transmis doar mesaje de apreciere.

Luată de valul distracției, Loredana Groza s-a urcat și ea pe scaun. Dar a făcut și un pas înainte pe ritmul muzicii. Diva a pus piciorul pe masă, etalând  nu numai musculatura frumoasă, dar și o pereche de ciocate perfect asortate destinației exotice în care se află.

Dansul a continuat și la nivelul solului, în compania unui mexican. După cum se vede în fotografii, acesta a fost extrem de fericit să se miște în compania celor două superbe dive din România.

Sursa foto: Instagram

Imagini needitate cu Jennifer Lopez au iscat adevărată isterie pe internet

Recomandarile noastre