Imagini needitate cu Jennifer Lopez au iscat adevărată isterie pe internet

Imagini needitate cu Jennifer Lopez au iscat adevărată isterie pe internet
O serie de imagini needitate cu Jennifer Lopez au iscat adevărată isterie pe internet. E perfectă sau ce? Părerile sunt clare.

Jennifer Lopez se află zilele acestea pe plajă, în vacanță. Ea a împărtășit cu fanii momente speciale direct de pe nisip. În vârstă de 51 de ani, JLo dă dovadă de un trup perfect, cu forme apetisante. După cum se știe, celebra cântăreață și artistă are mare grijă de corpul ei și se antrenează constant, în compania unui trainer personal. Deseori, în postările ei, apar imagini din sala de forță, din timpul sau de la finalul antrenamentelor.

De data aceasta, JLo își expune posteriorul perfect desenat plin de nisip cu mesajul „Beach bum”, dar distribuie și un video în care i se întrevăd formele, într-un costum de baie din două piese, roșu. Numai video-ul are peste 18 milioane de vizualizări, în timp ce fotografia numără și ea bine peste 4 milioane de aprecieri.

Jennifer Lopez, fotografiată de paparazzi

Apoi, în zonă au apărut paprazzi, au realizat fotografii cu JLo pe o placă și au comentat că ar fi o diferență imensă între fotografiile „oficiale” de Instagram postate de vedetă și realitate. Imagini needitate cu Jennifer Lopez au iscat adevărată isterie pe internet. În fotografii, artista poartă un costum negru întreg. Comentariile au fost răutăcioase. Deși vedetei i se văd inclusiv oasele bazinului, și forma picioarelor lucrate la sală, cei care au lăsat imaginile au avut de comentat.

Ele au fost preluate de presă, dar fanii vedetei, și nu numai au avut imediat replici pertinente. Și realiste, putem spune. „Arată minunat”, „Și nemachiată și ne-photoshopată arată mai bine decât multe de 30 de ani”, „Arata perfect! Și postează destul de des nemachiată, naturală. Vă dați seama ca nici nu mai doarme din cauza postării ăsteia”, „Bun, şi de ce ar arăta ca o femeie-păpuşă din plastic? E vie, e naturală, talentată şi neoperată. Nu o comparați cu femeile vedete din plastic de la noi, gen Drăguşanca”,

„Este superbă în orice ipostază. Frumoasă și bine conturată pentru vârsta ei. Ambițioasă și foarte talentată. Este o femeie foarte sănătoasă fizic și mental. Bravo ei că se poartă cum îi place și nu se ferește să o arate” – au fost numai câteva din replicile internauților români.

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez

În vârstă de 51 de ani, Jennifer Lopez reușește să facă furori pe rețelele sociale, unde își etalează trupul impecabil. În ciuda imaginii perfecte, artista se confruntă cu problemele pe care le are orice altă femeie. Imagini needitate cu Jennifer Lopez au iscat adevărată isterie pe internet.

Secretul siluetei ei stă și în dieta pe care o urmează cu rigurozitate. Practic nu este o dietă, ci un mod de viață. Ea a a adoptat o alimentație din care lipsesc carbohidrații și zahărul.

„După 24 de ore fără zahăr, fără carbohidrați, deja învăț multe despre ce face zahărul organismului și de ce trebuie să stau departe de el”, mărturisea într-un interviu Jennifer Lopez.

Sursa foto: Instagram

Replică la clipul lui Snopp Dogg. Iată ce face Florin Salam

Recomandarile noastre