Cu ce fotbalist celebru s-a tachinat Ruby. Brazilianul s-a bosumflat și i-a dat block

Cu ce fotbalist celebru s-a tachinat Ruby. Brazilianul s-a bosumflat și i-a dat block
În ultima vreme cu toții „trăim” în mare parte în mediul online, așa că printre discuțiile zilnice și like-urile de pe rețelele de socializare și-au făcut loc și unele tachinări sau răutăți. Ruby a povestit despre o discuție interesantă dintre ea și un celebru fotbalist.

Ruby (în vârstă de 31 de ani) a primit block pe Instagram de la David Luiz (33 de ani), fundașul lui Arsenal. Cântăreața a dezvăluit că celebrul fotbalist a căutat-o și i-a scris pe platforma de socializare, mai apoi trimițându-i chiar și câteva fotografii. 

Ruby l-a lăsat pe fotbalist cu ochii în soare

Ea susține că a deschis una dintre imaginile primite, iar apoi l-a lăsat pe brazilian cu ochii în soare. Supărat probabil pentru că a fost ignorat, David Luiz a decis să o blocheze pe cântăreață pe rețeaua socială. Ruby a povestit toată întâmplarea.

„Mi-a dat block. Nu vreau să mai vorbesc. Nu i-am răspuns, probabil de asta. Mie nu îmi place să fiu în știri scandaloase. Mi s-a părut amuzant, nu știam cine e, nu le am cu fotbalul. Am văzut că are mulți urmăritori. Acum mi-a dat block. E un fotbalist foarte tare din Anglia. Mi-a trimis multe poze, nu le-am deschis. Nu știu cu ce mi-a dat. Am deschis doar una și era cu multe emoticoane, recunosc. Am și print screen, pentru cei care zic că ar fi vrăjeală. Apoi nu am deschis, aveam inima mică. Nu voiam să văd ceva care m-ar fi făcut să-i zic de… David Luiz să fie sănătos! Nu i-am dat cu flit, i-am dat seen. Eu așteptam momentul cel mai bun să îi dau un link cu piesa mea nouă, dar mi-a dat block între timp. M-am stresat un pic, poate echipa lui de PR a luat decizia asta. N-aș vrea să creadă că am vrut să profit de el. Asculta și el o piesă frumoasă, dar n-a vrut să fie. Ar fi vrut David Luiz să fie în flirturi cu Ruby.”, a declarat artista.

Ruby îmbrăcată în rochie albă

Ruby a scos o nouă piesă alături de Emilian, în care vorbește despre marea iubire. În videoclipul piesei, cântăreața apare îmbrăcată în rochie albă, visând la ziua cea mare.

Vedeta a postat câteva videoclipuri pe Instagram, în care scria că are mari emoții. Să fie doar emoția lansării unei noi melodii, sau să viseze Ruby în realitate la momentul în care va decide să își petreacă restul vieții alături de sufletul ei pereche.

„Cu siguranță vor bate și clopotele nunții odată cu cele ale maturității, într-una dintre zile. Până atunci, noi ne iubim și cu acte în regulă și fără. În prezent, cred că o căsătorie ne-ar face să ne simțim oameni mari peste noapte. Acum suntem copii. Avem aceeași relație ca un cuplu căsătorit, ba, mai mult, purtăm aproape același nume de familie (Grigoriță\Grigore), dar fără statutul de Mr. și Mrs. și presiunea care vine odată cu el”, a declarat vedeta.

Adrian Grigoriță e fotomodel și dansator și o iubește mult pe Ruby. Dar nu, nu s-au căsătorit încă, deși sunt împreună de peste 7 ani.

Poți să ”arzi” calorii în timp ce te uiţi la televizor

Recomandarile noastre