Cum face Răzvan Fodor față certurilor domestice

Cum face Răzvan Fodor față certurilor domestice
Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase, stabile și apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi dau senzația că se iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Asta se poate vedea în imaginile „dulci” pe le postează sau din declarațiile de dragoste pe care și le fac nu de puține ori. 

După 14 ani de relație din care 11 cu verighetele puse, e interesant de aflat secretul cum face Răzvan Fodor față certurilor domestice. O recunoaște chiar el. e evident că aceste situații apar și există. Doar cine minte poate da impresia că într-un cuplu, fier el perfect, nu apar și astfel de situații.

Răzvan Fodor a recunoscut că se mai ceartă cu Irinuca lui. Doar că nu e nici pe departe ce ați fi fost tentați să vă imaginați în primă fază. După atâția ani de relație, Fodor recunoaște că „certurile” merită ghilimele. Ele  pornesc de la televizorul dat mult prea tare sau de la negăsirea unui tricou.

Cum face Răzvan Fodor față certurilor domestice

„Probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul.

Cum face Răzvan Fodor față certurilor domestice

Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi.”, a declarat Răzvan Fodor pentru viva.ro.

Pentru Răzvan Fodor  familia chiar e cel mai important lucru. Participarea lui  la Asia Express, emisiunea de la Antena 1, a fost o perioadă delicată pentru el și soția sa. Prezentatorul noului sezon din Burlacul a mărturisit că faptul că a stat 57 de zile fără fiica și soția sa și fără telefon, a fost cel mai înfiorător lucru pentru el. Cei doi se gândesc să mai facă un copil.

Horoscop Minerva – 22 februarie. Racii trebuie să-și concentreze energia spre domeniul financiar

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre