Horoscop Minerva – 22 februarie. Racii trebuie să-și concentreze energia spre domeniul financiar

Horoscop Minerva – 22 februarie. Racii trebuie să-și concentreze energia spre domeniul financiar
Starea tensionată continuă și astăzi. Sunt aspecte care se risipesc greu. Femeile sunt urmărite de indecizii, dar și de probleme.

Pătratul dintre Venus și Marte aduce foarte multe discuții și în familii. Unele se pot încheia tragic. Gelozia este unul din motive.

Horoscop Minerva – 22 februarie. Racii trebuie să-și concentreze energia spre domeniul financiar

Berbec – Ai putea afla despre planurile și reorganizarea direcțiilor din instituția sau întreprinderea în care lucrezi și îți poți face propriile planuri. Dacă ai o afacere, gândește-te la creșterea prețurilor. Confuzii vis-à-vis de tine, de ce vrei tu și cum exprimi aceste nevoi. Atenție, în special la greșelile financiare.

 

Taur – Obstacolele majore, emoționale ar putea să te blocheze deoarece nevoile sexuale sunt ridicate acum, iar complicațiile care apar pot face ca plăcerea de moment să nu merite potențiala suferință. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este posibil să primești o ofertă.

 

Gemeni – Schimbări care aduc rezultate mai bune. Este posibil să apară un mic regres, dar în câteva săptămâni vei vedea care sunt avantajele care decurg de aici. Este important să nu reacționezi emoțional la știri financiare. Fii logic. Nu există niciun motiv să te grăbești cu dorința de a vinde cu orice preț.

 

Rac – Energie concentrată financiar. Dar această energie sugerează cum să îți investești banii. Acest lucru va face dificil să te concentrezi pe examene sau o formulare pentru certificare. Atenție, că pot fi pierdute acte, cu ușurință în această perioadă. Nu ar trebui să fie o problemă să te întâlnești cu oameni noi acum.

 

Leu – Ceea ce cred ceilalți nu este important, ceea ce îți permite să te dezlipești și să te bucuri oriunde de iubire. Și tu întâlnești oameni noi și renunți la o parte din inhibițiile tale. Ai nevoie de smerenie pentru a recunoaște când ceva nu funcționează și harul de a da totul la spate, fără a-l lua ca pe un eșec personal.

 

Fecioară – Veniturile pot crește prin schimbarea locului de muncă. Există mai multe recompense financiare dacă îți extinzi gândirea despre ceea ce poți face. Pune accent pe investiții și venituri pasive. Nu te eschiva de acest subiect, deoarece ai multă energie pentru a obține un rezultat pozitiv.

 

Balanță – Dacă ai vorbit sau ai văzut pe cineva, dar nu ești sigur unde va duce relația, nu există niciun motiv să faci totul acum. Acest lucru aduce o anume tensiune nervoasă în interacțiunile personale, așa că nu te aștepta să fii un artizan al vorbelor. Ai multe de spus, dar nu iese întotdeauna așa cum intenționezi să o faci în timpul acestui tranzit.

 

Scorpion – Dacă dorești să atingi obiectivele financiare pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Asta înseamnă că, dacă ajungi să contactezi prietenii sau familia prin intermediul unui site de social media, asigură-te că nu postezi nimic care să te facă să te simți stânjenit. Oamenii sunt cusurgii.

 

Săgetător – Dacă dorești să atingi obiectivele financiare pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Asta înseamnă că, dacă ajungi să contactezi prietenii sau familia prin intermediul unui site de social media, asigură-te că nu postezi nimic care să te facă să te simți stânjenit. Poți vinde articole cu preț ridicat în acest moment.

 

Capricorn – Fă pași pentru materializarea celor mai mari obiective ale tale și încearcă să ajungi la oameni influenți, pentru a obține sprijin și sponsorizări. Nu rata această oportunitate. Nu de alta, dar un pic de ajutor și cu axa financiară susținută, ai putea să primești o nouă sursă de venit sau să observi o creștere a propriilor venituri.

 

Vărsător – Poate că viața ta sentimantală nu este menită să fie la fel ca a celorlalți și asta este în regulă. Încearcă să găsești un partener care este dispus să accepte sinele tău excentric. Nu vei avea prea multe motive să ascunzi cine ești cu adevărat. Cea mai bună șansă de a găsi iubirea acum este să apelezi la mijloacele neconvenționale.

 

Pești – Sentimentele tale ar putea să depășească simpla dorință și să se dezvolte acum în ceva sincer care implică dragoste și afecțiune. Asigură-te că persoana care alegi să îți fie alături este ceea ce trebuie. Dacă ai o părere ciudată despre cineva, acordă atenție acesteia. Oricine va încerca să profite de pe urma ta, va regreta aproape imediat.

Astrologul Minerva a prevăzut incidente legate de foc și apă. Iar seara a fost incendiu la Spitalul Marius Nasta