Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood are un sfert de veac și un mare secret

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood are un sfert de veac și un mare secret
Una din cele mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood va împlini în curând un sfert de veac și se bazează pe un mare secret. Sau compromis? Fiecare îi poate spune cum dorește.

Considerat unul dintre cei mai atrăgători actori din Cetatea Filmului, actorul australian Hugh Jackman are o căsnicie de invidiat alături de o colegă de breaslă.

Vedeta din filme ca Wolverine, Les Miserables sau The Prestige s-a clasat dintotdeauna în fruntea topurilor celor mai sexy actori din lume. Australianul de 52 de ani are o formă fizică impecabilă, carismă, talent cu carul și milioane de admiratoare.

Soția sa este mai mare cu 13 ani

Hugh Jackman este căsătorit de 24 de ani cu actrița și producătoarea Deborra-Lee Furness, care are 65 de ani. Cei doi soți au fost surprinși de paparazzi în mai multe ocazii la plajă, la sesiuni de jogging sau la plimbare. Surpriza a fost maximă pentru jurnaliști să vadă cu ochilor cât de îndrăgostiți sunt, încă, cei doi, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei, de 13 ani, dar și a duratei relației.

Cei doi au traversat și momente foarte delicate, după ce actorul a anunțat că este bolnav de cancer de piele, însă din fericire boala a dat înapoi după câteva recidive, arată Daily Mail, citat de Evenimentul Zilei.

Conduita lui Hugh Jackman este considerată cu atât mai atipică cu cât vedetele Hollywood-ului se reorientează, după ce trec de o anumită vârstă, către partenere mult mai tinere ca ei. Pare să nu îl deranjeze deloc că, datorită vârstei, doamna Jackman nu mai are o siluetă impecabilă, spre deosebire de el.

Au doi copii adoptați

Presa tabloidă din Marea Britanie i-a surprins recent pe cei doi soți pe plajă, alături de câinii lor Dali și Allegra, în zona The Hamptons din Suffolk County, statul New York. Potrivit jurnaliștilor britanici, australienii s-au purtat foarte tandru unul cu celălalt, s-au îmbrățișat și au chicotit ca doi adolescenți. Apoi au intrat în valuri, în ținute estivale, Hugh lăsându-și la vedere musculatura bine lucrată în sala de forță.

Popularul actor și soția sa locuiesc în New York alături de cei doi copii adoptivi, Oscar (20 ani) și Ava (14 ani). Totuși, Deborra-Lee a declarat recent, într-un interviu, că familia are în vedere o posibilă revenire în Australia, țara natală.

„Simt în fiecare dimineață, când mă duc să plimb câinii, tensiunea din aer”, a declarat actrița, care a făcut referire la recentele proteste și arestări din West Village, cartierul unde locuiește familia ei, și la situația generală explozivă din Statele Unite, în 2020. Cuplul deține o locuință de 6 milioane de dolari în Sydney.

Sursa foto: Daily Mail, Pixabay, Instagram

Gigi Becali a dezvăluit misiunea lui în Africa. E singurul român care face așa ceva

Recomandarile noastre