Cea mai tatuată jucătoare de tenis e româncă și are o obsesie majoră: „Trebuie să recunosc că îmi place atât de mult”

Cea mai tatuată jucătoare de tenis e româncă și are o obsesie majoră: „Trebuie să recunosc că îmi place atât de mult”
Andreea Prisacariu este cea mai tatuată jucătoare de tenis româncă. E frumoasă foc și se bucură să își etaleze corpul cu desenele aferente. Tocmai a anunțat pe rețelele de socializare: „Mi-am mai făcut patru!”

În vârstă de 22 de ani, Andreea Prisacariu, cea mai tatuată jucătoare de tenis, este componentă a naționalei de Billie Jean King Cup a României. Dacă nu știați, Billie Jean King Cup este cea mai importantă competiție sportivă din tenisul de câmp feminin. Altfel spus, e considerată omoloaga Cupei Davis pentru tenisul de câmp masculin. După o pauză pe rețelele sociale „din cauza unor probleme personale”, după cum a mărturisit pe conturile ei de Twitter și Instragram, sportiva a revenit în forță, în weekend. Ea le-a spus zecilor de mii de oameni care o urmăresc, că și-a mai făcut tatuaje noi.

Pasiunea Andreei Prisacariu pentru tatuaje este imensă. Sportiva are deja pe corp nu mai puțin de 30 de tatuaje și continuă să adauge altele, în mod constant. Bunăoară, în perioada în care a luat o pauză de internet ea și-a mai făcut câteva. Nu unul.

Cea mai tatuată jucătoare de tenis

Andreea Prisacariu a revenit pe Twitter, postând mai multe fotografii spectaculoase de pe terenul de tenis! Fanii ei au remarcat imediat că românca și-a făcut noi tatuaje, lucru confirmat de aceasta. „Pe care dintre ele l-ați observat? Mi-am mai făcut patru!”, a spus Andreea.

Andreea Prisacariu se va întoarce și pe terenul de tenis, la turneul ITF de la Madrid (14 – 20 noiembrie), dotat cu premii în valoare totală de 80.000 de dolari. Considerată una dintre marile speranțe ale tenisului românesc, sportiva nu face, totuși, parte din lotul României pentru barajul cu Ungaria din 11 și 12 noiembrie. Asta după ce sportiva din Iași a ținut un discurs nonconformist în cadrul întâlnirii cu Polonia, iar declarațiile sale au făcut înconjurul lumii. Andreea a avut însă ghinion, ajungând în teren cu Iga Swiatek. Așa cum era de așteptat, liderul WTA s-a impus fără emoții, scor 6-0, 6-0.

Noua obsesie a Andreei Prisacariu

Dacă nu pleacă să joace în Ungaria, Andreea Prisacariu are timp de noua ei obsesie. Tânăra sportivă le-a mărturisit fanilor că ține un jurnal și că este cu adevărat obsedată de cartea pe care o citește.

„În acest moment, citesc „Foc și sânge” și trebuie să recunosc că îmi place atât de mult această carte încât mi-am făcut un arbore genealogic complet în jurnalul meu și citesc cartea cu o mână, iar în cealaltă am arborele genealogic pentru a o înțelege mai bine. Cred că sunt un pic obsedată”, a mărturisit sportiva care a lipsit de pe rețelele sociale timp de două luni.

Sursa foto: Instagram