Ceai de imunitate, o minune gata în 10 minute! Rețetă de la Kim & Kourtney Kardashian

Ceai de imunitate, o minune gata în 10 minute! Rețetă de la Kim & Kourtney Kardashian
Kim și Kourtney Kardashian arată senzațional și sunt mereu atente la alimentație, deși își mai fac din când în când câte o plăcere. După ce recent au anunțat că anul viitor va fi ultimul sezon din Keeping up with the Kardashians, cele trei surori se pare că sunt hotărâte să se ocupe de propriile proiecte.

Printre surorile Kardashian care au sprijinit printre primele ideea de a termina show-ul care a rulat din 2007 și are 19 sezoane, se află și Kourtney care își dorește să petreacă mai mult timp alaturi de copiii ei, dar și să meargă pe proiectele sale personale. Printre acestea se află și poosh.com, o platformă unde vedeta în vârstă de 41 de ani dă o mulțime de sfaturi de wellness.  

Pregătiți-vă ceainicul pentru că cele două surori Kardashian , Kourtney și Kim, au împărtășit cu fanii celebra lor rețetă de ceai pentru imunitate. Licoarea minune conține ingrediente ca usturoi, rădăcină de ghimbir și miere care pot contribui la promovarea bunăstării generale și a unui sistem imunitar mai puternic. Se pare că rețeta minune provine de la un guru în materie de frumusețe pe nume Zena Foster. Ceaiul se poate bea, dar de asemenea este perfect pentru a-l utiliza ca mască de aburi pentru ten. De asemenea, licoarea este potrivită pentru vegani și nu conține gluten sau lactate. 

Ingrediente pentru o cană

Rădăcină de ghimbir

3 căței de usturoi

1 ceapă întreagă

coajă de portocală

2 lingurițe de piper Cayenne

1 baton de scorțișoară

Lămâie verde

2 stropi de miere

1 cană de apă

Instrucțiuni:

1. Fierbeți toate ingredientele într-o oală timp de 10-15 minute.

2. Folosiți ca abur facial și / sau beți ceaiul.

Timp de preparare: 10-15 minute 

 

Florin Busuioc, afectat de lipsa spectacolelor. A trecut la dietă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp