Cel mai prețios moment din viața lui Smiley. Uite ce a făcut Josephine de l-a topit. Foto

Cel mai prețios moment din viața lui Smiley. Uite ce a făcut Josephine de l-a topit. Foto
Smiley e un alt om de când a venit pe lume fiica lui, Josephine. Artistul e topit după micuță și simte că venirea ei pe lume a dat sens vieții.

Smiley e un tătic fericit, ca mai toți tăticii, însă el se bucură de câteva momente la care nu toți au acces. De exemplu, momentul în care fiica lui l-a văzut probabil pentru prima oară, la televizor. Micuța, pusă pe burtică, a ridicat capul mirată la imaginea cu tatăl ei pe scenă. Un moment dulce care acum a rămas imortalizat și care îi va aminti artistului, peste ani, cât de frumos a fost începutul vieții de familie.

Mămica Gina Pistol se ocupă în mod special de imortalizarea momentelor deosebite atunci când Smiley este plecat de acasă. Cântărețul are mai multe contracte în derulare și deseori e nevoit să lucreze de dimineața până noaptea târziu. Totodată, e fericit că în această perioadă grea a pandemiei reușește să câștige suficienți bani pentru a-i oferi tot confortul necesar micuței sale.

Așa cum știți, pe 9 martie, anul acesta, Gina și Smiley au devenit, pentru prima dată în viața lor, părinți. Ei au o fetiță, Josephine, care a crescut mare deja. Știe să stea singură în șezut. Și descoperă lumea și muzica, alături de cei care i-au dat viață. „Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine”, a mărturisit, acum două zile, Gina Pistol, într-o postare.

Smiley, răsfățat de dimineață

Din ultimele luni de sarcină, la recomandarea medicului, Gina și-a restrâns activitățile publice. Iar după ce a născut, toată ocupația ei a fost în jurul micuței Josephine. Cel care pleacă dimineața la lucru e Smiley. Care are propriile proiecte muzicale, cele ale casei sale de producție, dar și alte contracte la televiziune.

Acum Smiley a recunoscut cât de răsfățat este el de către iubita sa. „Sunt pregătit pentru o nouă săptămână! M-am trezit pupat și îmbrățișat, mă simt iubit și binecuvântat, iubesc, trăiesc cu-adevărat! Vă doresc să fiți cel puțin la fel!”, a scris celebrul cântăreț pe profilul său de Instagram. El a alăturat cuvintelor frumoase o fotografie tandră, alături de Gina Pistol, în care par a fi îmbrăcați în pijamale, scăldați în razele soarelui matinal.

Recomandarile noastre