Exclusiv. E o harababură de nedescris în casă la Smiley

Exclusiv. E o harababură de nedescris în casă la Smiley
Vă amintiți perioada de sarcină a Ginei Pistol. În timp ce ea explora magia maternității, și mai ales senzațiile neplăcute din cauza modificărilor hormonale, casa lui Smiley intrase în șantier. Cei doi părinți pregăteau „cuibul”.

Ei bine, nu s-a terminat, din nou e o harababură de nedescris în casă la Smiley. Gina Pistol ne-a arătat cu ce se confruntă în timp ce are grijă de micuța Josephine.

Fetița Ginei și a lui Smiley a venit pe lume în  luna martie. Ea a  primit propria cameră în vila tatălui ei. Camera a fost pregătită și amenajată în culori pastelate. Mama a fost cea care a avut grijă ca totul să iasă perfect. Dar amenajarea cuibului nu a inclus doar camera fetiței. În casa lui Smiley s-a renovat și bucătăria, dar și dressingul. Gina, gravidă în ultimul trimestru de sarcină, povestea cum se luptă cu cablurile și cum ordonează lucruri. I-a fost greu, dar avea nevoie de o ocupație. În final, totul a ieșit perfect.

 E o harababură de nedescris în casă la Smiley

Gina și Smiley au decis însă că mai e loc și de alte schimbări în casă. Așa că au băgat în șantier din nou locuința. Scara interioară e toată învelită în folie, iar lucrările se fac la etaj, pare-se.

Cele două vedete au decis să renoveze baia. Au și cumpărat vase noi. Bideu nou, vas nou de toaletă, un lavoar nou nouț. Dar pe lângă baie se lucrează și la încă o încăpere. Gina a cumpărat gresia și e tare mândră de modelul ales.

În timp ce muncitorii trebăluiesc de zor și fac gălăgie, Gina meditează la sensul vieții. Ea s-a apucat de citit și lecturează Homo Deus – scurtă istorie a viitorului, a lui Yuval Noah Harari.

Sursa foto: Instagram