Gina Pistol, în pragul disperării: nu mai face față

Gina Pistol, în pragul disperării: nu mai face față
Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit, recent, șase luni de viață. Întreg universul  celor doi se învârte în jurul micuței Josephine, iar provocările sunt la ordinea zilei. Nu le e ușor.

A ajuns Gina Pistol, în pragul disperării, vedeta spune că nu mai face față. De când a decis să facă publică sarcina,  celebra prezentatoare și-a ținut la curent fanii cu transfor5mările prin care a trecut. Au văzut cu toții cum i-a crescut burtica, au asistat la programul de slăbire pe care l-a parcurs vedeta pentru a-și intra în formă. Toată lumea a aflat de tulburările emoționale pe care le-a parcurs proaspăta mămică, din cauza modificărilor hormonale inerente în timpul unei sarcini.

Gina Pistol, în pragul disperării

Au trecut, cum spuneam, puțin peste șase luni de când Gina Pistol este mamă. Nu știm cum și-a imaginat că va fi, însă, după ce a devenit părinte, a înțeles că e vorba de o provocare continuă. Deloc facilă. Vedeta, care e un exemplu de sinceritate, a recunoscut cât de greu îi este. Mai pe scurt, a ajuns Gina Pistol, în pragul disperării.  Vedeta a povestit, detaliat, care sunt marile probleme cu care se confruntă și cât de greu îi este să le facă față.

„Ideea este că nu mă pot concentra absolut deloc. Este haos în capul meu, sunt foarte buimacă, foarte amețită, foarte aiurită. Empatică oricum eram, acum sunt și mai rău. Sunt foarte sensibilă. Întrebarea  mea e când o să îmi revin. Când?”, a spus Gina Pistol într-o postare pe Instagram. Ei i-au răspuns multe dintre fane care sunt deja mame.

„Mesajele pe care le-am primit nu m-au încurajat deloc. Eu speram că o să îmi revin în câteva săptămâni, dar se pare că o să mai dureze. Am o problemă atunci când sunt expusă la prea mulți stimuli. Dacă două – trei persoane îmi vorbesc în același timp și mai primesc și mesaje pe WhatsApp sau e gălăgie în jurul meu, sunt copleșită. Pur și simplu nu știu ce să fac. Îmi vine să mă ascund undeva să mă liniștesc”, a dezvăluit iubita lui Smiley.

Sursa foto: Instagram