Ingrediente:

250 grame mascarpone
3 linguri Nutella
un pachet mare de biscuiți ( 24 de bucăți)
cafea
lichior de cafea

alune zdrobite pentru ornament


Pavel Stratan își arată mușchii în fața lui Keo. Artistul chiar boxează! VIDEO

Povestea Cristinei, adolescenta care își crește fratele, a fost lider de audiență. Dragoș Bucur, încă un vis împlinit!


Prepararea cremei:

Amestecați crema de mascarpone cu ciocolata Nutella până la omogenizare.

Prepararea desertului:

Umpleti cate 2 bucăți biscuiții, cu crema obținută. Când ați terminat sandwich-urile din biscuiți pregătiți un bol cu cafea și lichior de cafea. Apoi scufundați, pe rând, fiecare și îi așezați pe un platou, în straturi, cu cremă între ei. La final, acoperiți întreaga „construcție” cu  crema rămasă și presărați alune zdrobite deasupra. Puneți peparatul în frigider timp de o oră.

Pentru servire, tăiați feliile din acest desert în diagonală. Un video cu rețeta puteți viziona pe Facebook.

Sursa: Celebritatea.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri