Cele mai mari greșeli pe care le fac Zodiile în relațiile de cuplu

Cele mai mari greșeli pe care le fac Zodiile în relațiile de cuplu
Planetele nu vă determină doar trăsăturile de caracter, ele pot fi și o comoară de informații despre greșelile pe care le poate face fiecare semn zodiacal în timpul unei relații. 

Poate că îți este greu să lași pe altcineva să aibă ultimul cuvânt sau poate că ești încă bântuit de fantomele trecutului. Dacă doriți să construiți relații mai semnificative, care să fie de durată, iată cum să vă recunoașteți trăsăturile necorespunzătoare și să lucrați la remedierea lor, arată Vogue.com.

Berbecul poate prelua prea des scaunul șoferului

Întâlnirea cu cineva cu un semn de foc poate fi o experiență emoționantă, dar odată ce fiorul cuceririi  se stinge, poate fi greu pentru partenerul tău să se descurce cu tine, care vrei să îți asumi controlul asupra tuturor planurilor.  Competitivitatea ta interioară te-ar putea convinge că poți face lucrurile mai bine, dar ar fi mai de ajutor să-ți amintești că toată lumea merită să fie tratată ca un egal.

Taurul tinde să-și reprime resentimentele

În încercarea de a evita să creezi drame, s-ar putea să descoperi că ajungi să nu spui nimic pentru a nu răni sentimentele partenerului tău.  Cu toate acestea, aceste neplăceri pline de resentimente pot începe în curând să se agraveze și se pot transforma într-o zi într-o confruntare care îți va lua prin surprindere totală partenerul, dacă nu găsești modalități de a-ți exprima gândurile într-un mod constructiv, din timp.

Gemenii renunță la primul semn de necaz

Fluturele social al roții zodiacului, Gemenii se pot trezi în mod neintenționat guvernați de filozofia vieții „iarba-este-mai-verde-de-cealaltă parte a gardului”. În timp ce îți exprimi sentimentele despre cineva, orice obstacole de-a lungul drumului îți pot afecta gândirea.

Racul poate uita cine este într-o relație

Iubești iubirea și acesta este un lucru minunat, dar abordarea ta totală a relației de cuplu poate deschide ușa pentru ca codependența să se strecoare și să-ți erodeze simțul identității.  Dacă plăcerile, antipatiile și preferințele tale în viață au început brusc să navigheze în jurul unei singure persoane, ar putea fi o idee bună să faci un pas înapoi și să reevaluezi cine ești în relație.

Leul consideră că partenerul e de la sine înțeles că se dedică total

Regina dramei semnelor zodiacale, nu cauți lumina reflectoarelor, dar aceasta te urmărește oriunde te duci.  Este posibil ca partenerul tău să înceapă să se simtă umbrit de popularitatea ta.  Deși ești la fel de loial pe cât de lungă este ziua, te poate ajuta în viața de cuplu să faci spațiu pentru ca partenerul tău să strălucească și el în relație.

Fecioara este vinovată că încearcă să repare oamenii

Fiabil, constant și întemeiat, limbajul tău de dragoste oferă partenerului tău liniște și stabilitate, ceea ce înseamnă că adesea știi de ce are nevoie înainte de a-și da seama că are nevoie.  Cu toate acestea, a-i permite acestei persoane de înaltă calitate să câștige este una dintre cele mai mari greșeli de compatibilitate pe care le-ar putea face semnul tău zodiacal și te-ar putea duce la invadarea spațiului partenerului tău.  Dă-le spațiu partenerilor să crească și să înflorească în moduri în care doresc.

Balanța spune „da” când vrea să spună „nu”

Partenerii tăi ajung, în general, să se trezească derutați de personalitatea ta extrem de fierbinte și rece, în același timp. Adesea te trezești că spui „da” pe moment și mai târziu dai înapoi pentru că nu ai găsit încă o modalitate de a-ți clarifica poziția într-o relație, fără a te răzgândi.

Scorpionul poate escalada lucrurile de la 0 la 100 într-o secundă

Trăiești prin extreme și, deși acest lucru poate însemna că faci totul din plin pentru cei pe care îi iubești, nu prea lași loc pentru dezacorduri sau diferențe de opinie într-o relație.  Fie te susțin sută la sută, fie ești în mod tragic greșit înțeles de către lume – această abordare „totul sau nimic” poate sufoca vocea partenerului tău într-o relație, așa că ajută să găsești modalități de a-ți modula răspunsul în funcție de situația data.

Săgetătorul vede lumea prin ochelari roz

Viața este o petrecere pentru Săgetător și nu îți place deseori când muzica este oprită și lumina rece și tare a zilei se infiltrează. Acest lucru se poate traduce prin ignorarea semnalelor de avarie dintr-o relație sau speranța că problemele vor dispărea  cu timpul. Uneori, este util să aveți acele lupte, astfel încât să puteți remedia ce este în neregulă în loc să puneți tensiunile sub „preș”.

Capricornul are nevoie de timp pentru a-și doborî zidurile

Simbolizați de o capră lentă și constantă, Capricornii nu pot fi grăbiți în chestiuni de dragoste. Deși sunt siguri de sentimentele lor, poate dura mult – prea mult – înainte de a comunica unde se află inima lor față de cei pe care îi iubesc.

Vărsătorul poate fi prea detașat emoțional

Ca semn de aer, Vărsătorul poate părea adesea ca un nomad, rătăcind peste tot și refuzând să prindă rădăcini.  În domeniul romantismului, asta înseamnă că Vărsătorilor nu le place să respecte regulile convenționale ale unei relații și prețuiesc timpul lor pentru sine mai presus de orice pentru a evita să se simtă înăbușiți, adesea cu prețul nevoii partenerului lor de a fi împreună.

Peștii trebuie să iasă din basm

Apele liniștite curg adânc pentru acest semn zodiacal de apă, iar când se îndrăgostesc, lumea strălucește puțin mai intens pentru aceștia. Cu toate acestea, în încercarea de a menține acest basm în viață, s-ar putea să descoperi cu scrificii cine ești și refuzi să stabilești limitele de care ai nevoie pentru a-ți păstra intact sentimentul de valoare de sine și în afara relației.