Dacă vă place tarta cu cremă de brânză, veți adora aceste brioșe cheesecake. Numai bune de savurat la cafea, acestea îmbină perfect forma micuță a brioșei, cu gustul desăvârșit al unui cheesecake perfect.
Rețeta nu e deloc complicat de preparat, însă trebuie să știți un secret: le puteți păstra și la congelator, după preparare. Stau perfect și două luni. Urmăriți în continuare ingredientele necesare și modul de preparare al prăjiturii.
Ingrediente pentru brioșe cheesecake
12 fursecuri de napolitane Nilla (vanilie) – sau orice alți biscuiți rotunzi, mari cât să ocupe baza unei forme de brioșe
2 cutii de cremă de brânză Philadelphia
¾ cană de zahăr granulat
2 ouă mari, la temperatura camerei
1 linguriță de extract de vanilie
căpșuni sau dulceață pentru decosr
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de brioșe cu 12 cupe cu hârtie pentru brioșe. Așezați câte un fursec sau un biscuit în partea de jos a fiecărei forme de brioșe.
Bateți crema de brânză într-un castron mediu, la viteză mică, până la omogenizare. Adăugați ¾ cană de zahăr granulat. Amestecați la viteză medie până când zahărul este combinat, aproximativ un minut. Opriți mixerul și răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului. Amestecați pentru încă 15 secunde.
Adăugați 1 ou și amestecați la viteză mică până la omogenizare. Răzuiți din nou bolul, pentru a omogeniza crema. Adăugați 1 ou și 1 linguriță de extract de vanilie. Amestecați până la omogenizare. Distribuiți amestecul în tava de brioșe pregătită, umplând fiecare cupă cu aproximativ ¾.
Coaceți până când se întărește, aproximativ 18 minute. Scoateți tava din cuptor. Lăsați brioșele să se răcească în tavă. Apoi puneți tava în frigider pentru a se răci timp de cel puțin 2 ore. Păstrați brioșele în frigider timp de patru zile. Dacă vă decideți să preparați mai multe, le puteți păstra la congelator, timp de până la două luni. se decongelează înainte de servire. Decorați, înainte de servire, cu căpșuni sau cu o linguriță de dulceață.
View this post on Instagram
Sursa: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook