Cele mai simple brioșe cheesecake

Cele mai simple brioșe cheesecake
Această rețetă va deveni preferata voastră, la cât  de simplu e de preparat. Rezultatul: veți obține o tavă plină de brioșe cheesecake, absolut delicioase.

Dacă vă place tarta cu  cremă de brânză, veți adora aceste brioșe cheesecake. Numai bune de savurat la cafea, acestea îmbină perfect forma micuță a brioșei, cu gustul desăvârșit al unui cheesecake perfect.

Rețeta nu e deloc complicat de preparat, însă trebuie să știți un secret: le puteți păstra și la congelator, după preparare. Stau perfect și două luni. Urmăriți în continuare ingredientele necesare și modul de preparare al prăjiturii.

Ingrediente pentru brioșe cheesecake

12 fursecuri de napolitane Nilla (vanilie) – sau orice alți biscuiți rotunzi, mari cât să ocupe baza unei forme de brioșe

2 cutii de cremă de brânză Philadelphia

¾ cană de zahăr granulat

2 ouă mari, la temperatura camerei

1 linguriță de extract de vanilie

căpșuni sau dulceață pentru decosr

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de brioșe cu 12 cupe cu hârtie pentru brioșe. Așezați câte un fursec sau un biscuit în partea de jos a fiecărei forme de brioșe.

Bateți crema de brânză într-un castron mediu, la viteză mică, până la omogenizare. Adăugați ¾ cană de zahăr granulat. Amestecați la viteză medie până când zahărul este combinat, aproximativ un minut. Opriți mixerul și răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului. Amestecați pentru încă 15 secunde.

Adăugați 1 ou și amestecați la viteză mică până la omogenizare. Răzuiți din nou bolul, pentru a omogeniza crema. Adăugați 1 ou și 1 linguriță de extract de vanilie. Amestecați până la omogenizare. Distribuiți amestecul în tava de brioșe pregătită, umplând fiecare cupă cu aproximativ ¾.

Coaceți până când se întărește, aproximativ 18 minute. Scoateți tava din cuptor. Lăsați brioșele să se răcească în tavă. Apoi puneți tava în frigider pentru a se răci timp de cel puțin 2 ore. Păstrați brioșele în frigider timp de patru zile. Dacă vă decideți să preparați mai multe, le puteți păstra la congelator, timp de până la două luni. se decongelează înainte de servire. Decorați, înainte de servire, cu căpșuni sau cu o linguriță de dulceață.

Sursa: Instagram