Cele mai tari numere din sezonul 13 iUmor – Imagini care te fac să râzi cu lacrimi

Cele mai tari numere din sezonul 13 iUmor – Imagini care te fac să râzi cu lacrimi
Duminică seara sezonul 13 iUmor a ajuns în finală. De-a lungul a tot atâtea ediții, participanții s-au luptat pentru mult râvnitul trofeu al emisiunii și premiul de 20.000 de euro.

Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo s-au distrat copios în sezonul 13 iUmor. Participanții au fost unul și unul, iar numerele prezentate de aceștia au impresionat maxim. În final, Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Mahmoud Chaher, Dima Cubreacov, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu, Tudorel Popa și Ivan Liulenov sunt finaliștii sezonului 13 iUmor.

Cele mai tari numere din sezonul 13 iUmor

Teodora Nedelcu a pășit pe scenă plină de curaj și a abordat subiecte considerate destul de „sumbre” în accepția generală. Umorul negru se pare însă că este pe placul juraților noștri. Ea a reușit cel mai negru număr din acest sezon iUmor.

În episodul 4 de la iUmor Sezonul 13, din data de 18 septembrie 2022, Marin Madan, din Republica Moldova a venit cu un număr extraordinar pe scena iUmor. „Uitați-vă! Cea mai mare nedreptate care există în lumea asta este cea dintre bărbat și femeie. În ritualul de a cere femeia în căsătorie. Ei dacă doresc să trăiască împreună toată viața, el trebuie să cumpere un inel de logodnă scump, ca în filme”, a spus acesta.

După cee a însăși a fost luată la roast, Maia Morgenstern a oferit și ea un moment de roast fabulous, la adresa juraților emisiunii. Cheloo nu a mișcat în front., a stat ca a școală.


Luna trecută, una din finalist, Bia TRS a venit la iUmor să povestească cum este mereu confundată cu un bărbat. În toaletele publice destinate femeilor este dată afară și trimisă la bărbați. Tânăra a trezentat un un număr fantastic de autoironie.

Finala iUmor sezonul 13. Unul din finaliști, mai bogat cu 20.000 de euro

Actrița Ana-Maria Calița va susține un moment de stand-up în finala celui de-al 13-lea sezon iUmor, transmisă de Antena 1 duminică, 4 decembrie, de la ora 20.00. Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo vor evalua numerele celor 13 finaliști. Iar cei care vor reuși să obțină 4 voturi de la juriu vor intra la votul publicului. Deși finala este înregistrată, votul telespectatorilor se va face live duminică seară. Evident, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Dacă în audiții concurenții aveau nevoie de două like-uri din partea juriului pentru a ajunge la votul celor de acasă, în marea finală, aceștia trebuie să îi convingă pe toți cei patru jurați, altfel, vor părăsi competiția.  Astfel, telespectatorii vor putea alege duminică seară marele câștigător al sezonului 13, care va pleca acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Recomandarile noastre