Glumele nevestei lui Oțil despre Mihaela Rădulescu au ridicat audiența la iUmor. Reacția divei de la Monaco

Glumele nevestei lui Oțil despre Mihaela Rădulescu au ridicat audiența la iUmor. Reacția divei de la Monaco
Cea de-a zecea ediție iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:58 – 00:16, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani. Secretul succesului a stat în cei doi invitați surpriză, unul la masa juriului, celălalt pe scenă.

Dani Oțil și nevasta lui, Gabriela, au ridicat audiența la iUmor. Emisiunea a fost lider de audiență,  cu o medie de 6.6 puncte de rating și 20.6% cotă de piață. În minutul de aur, 20.48, aproape 1.2 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a fost cel de-al patrulea jurat iUmor al ediției de seara trecută. Gabriela Oțil, soția lui Dani, magicianul Robert Tudor, Oprișan și Diana Matei au pășit rând pe rând pe covorul roșu pentru bine-cunoscutul „botez” al roast-ului, tratament oferit fiecărui jurat surpriză al acestui sezon.

Victor Pătrășcan și Ovidiun Stan au fost cei doi invitați speciali în cea de-a zecea ediție din cel de-al 12-lea sezon iUmor, în timp ce Mihai Bendeac, Delia, Dani Oțil și Cheloo au decis să trimită la votul publicului patru concurenți spectaculoși.

Și serialul „iMai Mult Umor” a captivat publicul

Așadar, cei de acasă au putut vota până astăzi, la ora 16.00, în aplicația Antena 1 între Rikito Watanabe, Sid Singh, Fachirul din Periș și Nicușor Dan și cetățeanul, unul dintre ei primind astfel șansa să ajungă în marea finală a acestui sezon.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

De asemenea, și serialul „iMai Mult Umor” s-a impus ca lider de audienţă, pe toate categoriile de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, „iMai Mult Umor” a înregistrat o audiență medie de 3.6 puncte de rating și 23.6% cotă de piață. Totodată, serialul a condus în preferințele publicului și în mediul urban, dar și în întreaga țară.

Reacția Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu, fosta parteneră de viață a lui Dani Oțil, a fost mereu foarte deschisă în a oferi detalii despre relația lor, și atunci când au avut-o, dar și ulterior despărțirii. Ea a spus că s-au despărțit în condiții amiabile, că au rămas buni prieteni, iar Dani a declarat în cadrul unui podcast, în urmă cu două luni, că diva de la Monaco are invitația la nunta lui pregătită. În cadrul aceluiași interviu, Oțil a spus că îi datorează multe divei din televiziune și că are un imens respect pentru ea.

Glumele pe care le-a făcut soția lui Dani vizavi de Răduleasca nu au avut însă ecou. Sau, de ce nu, poate că acesta este ecoul. Diva obișnuiește să răspundă imediat, în glumă, evenimentelor care o vizează, însă de această dată tace mâlc. Potrivit zicalei „Și lipsa unei reacții reprezintă o reacție”, oare s-a supărat Mihaela Rădulescu pe soția lui Dani?…

 

Recomandarile noastre