Începe războiul între Gabriela Oțil și Mihaela Rădulescu? Fotomodelul a scos armele

Începe războiul între Gabriela Oțil și Mihaela Rădulescu? Fotomodelul a scos armele
Ediția din 17 aprilie a emisiunii iUmor va fi una cu totul și cu totul specială. Cine va fi cel de-al patrulea jurat.

Cheloo, Delia și Bendeac vor face echipă bună duminică, 17 aprilie, la iUmor, cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori. Iată ce va urma.

Începe războiul între Gabriela Oțil și Mihaela Rădulescu? Fotomodelul a scos armele

Dani Oțil va sta duminică, 17 aprilie 2022, pe scaunul celui de-al patrulea jurat la emisiunea iUmor. Așa cum îi stă bine unui prezentator de talia lui, acesta va fi ținta glumelor în roast-urile care vor fi prezentate. De departe, bomba va fi aruncată chiar de soția sa, Gabriela Oțil.

O bucățică din ceea ce va spune fotomodelul a fost prezentat pe Antena 1 și se anunță un roast cum rar s-a mai văzut pe scena emisiunii de umor. Asta pentru că Gabriela va da de pământ cu fosta iubită a soțului său, diva de la Monaco, Mihaela Rădulescu. Mama copilului lui Dani va vorbi despre povestea de dragoste dintre afacerist și Mihaela, care a durat cinci ani, iar cuvintele adresate acesteia vor fi dure.

„Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic”

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, sunt câteva din replicile pe care Gabriela le va avea la iUmor.

Dani are doar cuvinte de laudă despre fosta sa parteneră

Toată lumea e curioasă să vadă care va fi reacția lui Dani, mai ales că el și Mihaela au rămas în relații foarte bune după despărțire. De altfel, prezentatorul a avut întotdeauna doar cuvinte frumoase despre fosta sa iubită, iar cei doi vorbesc destul de des.

Ce l-a deranjat pe Dani în relația cu diva

Invitat în podcast-ul lui Speak, Dani a recunoscut ce nu suporta la Mihaela Rădulescu. ”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ”păi asta am făcut eu acum zece ani” și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: ”bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…” și ea zicea: ”tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare”. Eu m-am simțit super de…”, s-a destăinuit afacristul.

Sursă foto: instagram