Mihaela Rădulescu se bucură de o vacanță romantică alături de Felix și o capră. Imagini de senzație!

Mihaela Rădulescu se bucură de o vacanță romantică alături de Felix și o capră. Imagini de senzație!
Fecirirea Mihaelei Rădulescu și a lui Felix Baumgartner nu poate fi luată de nimeni.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au plecat într-o scurtă vacanță relaxantă. Prezentatoarea n-a putut să rateze ocazia și le-a arătat tuturor.

Mihaela Rădulescu se bucură de liniște alături de Felix și o capră. Unde a plecat vedeta

Îndrăgita prezentatoare Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au fotografiat în ipostaze pline de iubire, iar bruneta a postat totul pe rețelele de socializare. Ca să se bucure cei care o iubesc și să-și bage unghia în gât toți cârcotașii. Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță, undeva la munte, ca să uite de toți și toate și să se bucure în tihnă de iubirea lor.

Chiar dacă era destul de frig, iar munții erau acoperiți cu zăpadă, Mihaela a fost la fel de elegantă așa cum ne-a obișnuit și și-a asortat ținuta.  Cei doi s-au imortalizat când schimbau priviri pline de iubire, dar a existat și o fotografie cu Mihaela mângâind o capră, care i-a distrat pe internauți. Iar prezentatoarea arată extraordinar într-un tricou, o pereche de pantaloni mulați și o geacă groasă.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu vor să se căsătorească

Chiar dacă sunt împreună de aproape zece ani, Mihaelei și lui Felix le este foarte bine și nu vor să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Există și un motiv: Mihaeala nu vrea să mai sufere în amor. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă.

E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a spus aceasta cu ceva timp în urmă, la emisiunea Vorbește lumea.

Sursă foto: instagram