Combinația momentului: Bădălu, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi. Triunghiul amoros, reunit de destin

Combinația momentului: Bădălu, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi. Triunghiul amoros, reunit de destin
Acum o săptămână se scălda printre petale de trandafiri, apoi a plecat în lume, la soare. „Înapoi în junglă”, a scris blondina alături de o fotografie în care îngenunchează în nisip, cu palmieri în spate.

De o zi blondina se răsfață în Dubai. Ea a pozat de la Gal, un celebru restaurant cu mâncare turcească și mediteraneeană, iar aseară își dezvelea nurii de pe un iaht. S-a declarat „binecuvântată și fericită”, a spus. Că își iubește viața și că „visele devin realitate”.

Asta, în timp ce presa din România a lansat informația că marea iubire cu Gabi Bădălău s-ar fi destrămat și că Bianca ar fi plecat cu Alex Bodi, fostul ei soț, în excursie. Realitatea este că atât Bianca Drăgușanu cât și Alex Bodi s-au aflat în aceste zile în Dubai.

Ce are de spus Gabi Bădălău zilele acestea

Zilele trecute, Gabi Bădălău a avut o postare care a fost interpretată de unii jurnaliști drept semnalul ruperii relației cu Bianca. „Patru lucruri sunt imposibil de întors piatra, care a fost aruncată..cuvântul, care a fost spus…Momentul, care fost ratat..și timpul, care a trecut”, a postat Gabi Bădălău, pe contul său de Instagram.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au format un cuplu de la începutul anului 2021. Cei doi au avut o relație zbuciumată, din cauza geloziei exagerate a amândurora. La fel de adevărat e că relația dintre el și blondină a fost tapetată cu numeroase certuri și împăcări. S-a scris că informația separării ar fi fost confirmată de fiul boss-ului de la Curtea de Conturi  pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai

La finele săptămânii trecute, Bianca Drăgușanu a părăsit țara și a plecat în Dubai, să se distreze cu prietenele. Nu e prima dată când o face. Anul trecut chiar spunea că se gândește să se mute acolo. Blondina a avut grijă să le arate celor care o urmăresc pe rețelele sociale, unde se află.

A avut, până acum, ca de obicei, postări interpretabile. Prima, legată de excursie, într-o ținută Vuitton, într-un lounge de pe aeroportul Otopeni.

Ce face Alex Bodi în Dubai, chiar acum

Într-adevăr, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, este și el în Dubai. În timp ce Bianca mănâncă la Gal, el se răsfață la Billionaire și ascultă muzică rafinată de harpă. Și-a întâlnit un partener de afaceri și se bucură de soare, la piscină, savurând sisha. În plus, nu și-a omis programul obișnuit de  sport.

Nimic neobișnuit. Nicio fotografie nu sugerează prezența Biancăi Drăgușanu în apropierea sa. Luni după-amiază, Alex Bodi se afla în terminalul aeroportului din Dubai.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre