Bianca Drăgușanu dezvăluie ce magii face ca să se îmbogățească. „A funcționat mereu!”

Bianca Drăgușanu dezvăluie ce magii face ca să se îmbogățească. „A funcționat mereu!”
E una dintre cele mai bine plătite vedete, dar nu întotdeauna viața Biancăi Drăgușanu a fost roz. A descoperit însă un secret.

E frumoasă, șarmantă și se lipesc mereu banii de ea. Cum reușește Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu ne spune ce să facem ca să ne îmbogățim. La ea a funcționat mereu

Lumea o invidiază pe Bianca Drăgușanu, dar nici la ea banii nu au căzut din cer. Vedeta spune că a muncit enorm ca să ajungă la acest nivel, dar a ținut cont de sfatul astrologilor, dar și de anumite trucuri din feng shui.

Potrivit Spectacola, blondina are mereu grijă să nu păstreze nici un lucru care nu-i mai este de folos. La acest capitol se încadrează și hainele, pe care atunci când nu le mai poartă, aceasta le vinde sau le dăruiește. Astfel, scapă de o energie veche și face loc alteia noi și curate.

„Tot timpul să faci loc în viața ta și în dulapul tău energiilor noi”

„Unele dintre ele le mărit cu greu. Fac loc să vină altele noi, că este o energie, dai o energie veche pe o energie nouă. Studiez feng shui-ul și astrologia. Tot timpul să faci loc în viața ta și în dulapul tău energiilor noi”, a mărturisit vedeta.

Evită portofelele roșii

Pe de altă parte, ea a afirmat că pentru a atrage banii în viața noastră, e foarte importantă culoarea portofelului. Ea a învățat că cele de culoare roșie atrag banii, dar la fel de repede aceștia sunt cheltuiți.

„Culoarea portofelului contează foarte mult și trebuie studiată, pentru că în fiecare an se schimbă culoarea portofelului. Acum câțiva ani am avut un portofel roșu, foarte mulți bani, dar cum veneau așa se duceau, pentru că roșu arde. Trebuie o culoare care să ni se potrivească ca și zodie, ca și caracter și senină. O culoare de pământ, dar niciodată roșu”, e de părere Bianca.

Care este viciul său cel mai mare

Și pentru că iubește enorm încălțămintea, Bianca nu poate rezista să nu arunce cu banii pe pantofi. Este un viciu de care nu poate scăpa, care o face extrem de fericită.

„Îmi cumpăr pantofi foarte scumpi, în fiecare săptămână. Nu mă pot abține. Când am dat cu cardul și văd „Tranzacție autorizată” se emană serotonina, hormonul fericirii. Și când deschid coletul mă simt de parcă ar fi Crăciunul. La mine e Crăciunul în fiecare săptămână.

Îl consider un viciu. Eu port 41 la pantofi și mă folosesc de pretextul acesta ca să imi cumpăr pantofi foarte scumpi, că nu găsesc mărimea mea. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu ies în cluburi, cumpărăturile sunt singurul meu viciu. Cheltui foarte mulți bani pe pantofi și haine”, a mai spus fosta soție a lui Alex Bodi.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre