Bianca Drăgușanu își scoate hainele la vânzare. Se adeveresc zvonurile

Bianca Drăgușanu își scoate hainele la vânzare. Se adeveresc zvonurile
Probabil că Oana Roman a fost prima vedetă care a organizat un sale direct din curtea casei, pentru a-și vinde garderoba XXL, după ce a slăbit.  Apoi Brigitte Pastramă și-a donat online hainele vechi pe care nu le mai purta.

Bianca Drăgușanu s-a poziționat fix la mijloc. Nu face nici ca Oana, dar nici ca Brigitte. O știe pe a ei. Ceea ce e cert e că anunțul blondinei confirmă zvonurile existente până acum.

Mai exact, Bianca Drăgușanu a decis să își vândă piesele din garderobă de care nu mai are nevoie. Pantofi cu tocuri colosale, mulți dintre ei  neîncălțați, sau purtați de una- două ori. De la Louis Vuitton, Valentino, Le Silla, Casadei, Jimmy Choo și așa mai departe. Dolce & Gabbana, Prada, sunt alte branduri care se regăsesc de asemenea în vânzare.

Totul e ca doritoarele să trăiască pe picior mare, la propriu. Încălțămintea Biancăi Drăgușanu e mărimea 41. „Eu nu am vicii, dar nu mă pot opri din cumpărat pantofi. Cumpăr săptămânal 2 – 3 perechi”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, într-o postare pe Insta Story.

Pe lângă încălțăminte, două valize pline, blondina, care astfel vrea să își strângă bani pentru a-și reface garderoba de primăvară, anunță că mai vinde poșete și haine. Ea a scos la vânzare o jachetă Moncler și alta din lac roșu. Dar și multe poșete de la marile case de modă.

Un chilipir: de la 3.500 euro la 800 de euro!

Chiar dacă prețurile sunt de ordinul sutelor de euro, oferta Biancăi e un adevărat chilipir. De exemplu ea cere 800 de euro pe o geantă Prada care a costat 3.500. Iar acesta e doar un exemplu.

În această aventură a vânzărilor din garderobă, Bianca Drăgușanu a atras-o și pe prietena ei, Vica. Aceasta e proprietara unui restaurant și a decis, urmând exemplul Biancăi să își vândă încălțările care nu îi mai trebuiesc. Prietena Biancăi trăiește însă pe picior mic, la propriu.

Recomandarile noastre