Exclusiv. În sfârșit, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au sincronizat

Exclusiv. În sfârșit, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au sincronizat
Nu mai e un secret pentru nimeni, Alex Bodi și fosta sa nevastă, Bianca Drăgușanu, sunt foarte atenți la modul în care arată și petrec, ambii, mult timp în sala de antrenamente.

În sfârșit, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au sincronizat, merg la sală în același timp. Mai mult, au ajuns să lucreze aceleași grupe musculare.

Bianca Drăgușanu a ajuns  la spor cu părul despletit și fără extensii. În spirit de glumă, blondina  le-a spus fanilor ei care este cel mai important lucru atunci când mergi la antrenament. „Un lucru foarte important atunci când mergi la sală este ca părul să-ți stea minunat, cum îmi stă mie azi”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Apoi a explicat ce exerciții face. După săptămâna trecută în care și-a lucrat intensiv picioarele și fesierii, săptămâna aceasta, alternativ, se ocupă de partea superioară a corpului: piept, spate, brațe și abdomen. Ea a și exemplificat cu mai multe clipuri pe care le-a postat cu generozitate pe Instagram.

Cum s-au sincronizat în sala de sport Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Sincronizare perfectă, nu alta, în cazul fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Acesta se află la Târgu Jiu, însă nu și-a lăsat deoparte rutina de antrenamente, astfel că a ajuns și el în sala de sport. De parcă s-ar fi vorbit cu fosta lui soție, Alex Bodi a avut și el un antrenament intensiv orientat tot pe partea superioară a corpului.

Afaceristul e foarte grijuliu cu mușchii lui tatuați și nu. Concepe să nu arate impecabil atunci când își dă jos cămașa de pe el. Bodi a postat și el mai multe clipuri în care le arată celor aproape 500.000 de fani cum își antrenează mușchii brațelor mai ales.

O căsnicie scurtă și turbulentă

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri.  Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu iubitul ei, Alex Bodi, la începutul lunii august a lui 2019. Aceasta era cea de-a doua căsătorie a Biancăi Drăgușanu. În același an, cei doi au depus actele de divorț.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok”, mărturisea afaceristul la trei luni de la cununie. Au urmat împăcări și despărțiri, până ce, anul trecut, fiecare și-a asumat câte o altă relație.

Sursa foto: Instagram