Celebră actriță din „Riverdale”, alături de FBI împotriva traficului de persoane

Celebră actriță din „Riverdale”, alături de FBI împotriva traficului de persoane
Viața secretă a actriței din Riverdale, Marisol Nichols, care e agent (sub acoperire) intervenind în cazuri de trafic de persoane, va fi transformată în emisiune TV.

Povestea uimitoare a lui Marisol Nichols despre faptul că este o vedetă de la Hollywood și un super-agent sub acoperire în lupta împotriva traficului de persoane se îndreaptă spre micul ecran. Sony Pictures Television cumpărat drepturile pentru a aduce povestea lui Nichols la televizor, notează Deadline.

Povestea actriței în vârstă de 46 de ani, care o interpretează pe Hermione Lodge în cunoscutul serial Riverdale (Netflix), vine după ce ea și-a dezvăluit eforturile pe care le face alături de  forțele de ordine într-o intervenție pentru Marie Claire, la începutul acestui an.

Nichols a spus că a colaborat cu poliția, FBI și Operațiunea Underground Railroad, punându-și talentul actoricesc în slujba oamenilor legii implicați în situații de trafic de persoane.

Actriță în plină ascensiune

În operațiunile care au avut loc la nivel global, Nichols l-a „interpretat” pe un părinte care încearcă să-și prostitueze copilul; sau pe un copil implicat în proces.

În acest moment se așteaptă ca această celebră actriță să joace și să producă chiar o adaptare după povestea ei de viață, potrivit presei.


Ronaldo și Georgina, ultimele poze din cea mai fierbinte vacanță

Gică Hagi, bolnav? Ce dezvăluiri face Cornel Dinu!


În afară de Riverdale, Nichols a mai fost văzut în seriale precum:  Teen Wolf, 24 de ani, CSI: Crime Scene Investigation și Law & Order: SVU, și a jucat rolul lui Audrey Griswold în Vegas Vacation, din 1997. Pe lângă Riverdale, ea face parte și din filmul Spiral, o repornire a seriei Saw.

O fundație care apără oamenii de traficul de persoane

În urmă cu șase ani, ea a înființat Fundația pentru o lume fără sclavie, o organizație non-profit anti-trafic de persoane.

„Odată ce te scufunzi în această gaură de iepure, este greu să o oprești”, a spus Nichols într-o declarație pe site. „Așa că am încercat și voi continua să încerc să dau glas acestei probleme, să fac tot ce pot pentru a contribui la schimbarea situației și să mobilizez oamenii să stea împreună pentru a pune capăt acestui lucru, deoarece pentru mine, cea mai mare problemă a majorității oamenilor este că nici nu știu ce se întâmplă.

Oamenii buni nu știu. Și dacă oamenii buni nu știu despre asta ( n.r. traficul de persoane), nu putem face nimic în acest sens”, a spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp