Celebra cântăreață Olimpia Panciu face dezvăluiri uluitoare. „Când bunica mi-a auzit prima dată vocea la radio, mi-a spus: Piei, Satană”

Celebra cântăreață Olimpia Panciu face dezvăluiri uluitoare. „Când bunica mi-a auzit prima dată vocea la radio, mi-a spus: Piei, Satană”
Cântăreața Olimpia Panciu și compozitorul Mircea Romcescu formează de o viață un cuplu formidabil. Iată lucruri neștiute despre cei doi.

Educați și cu mult respect, Mircea Romescu și Olimpia Panciu, doi titani ai muzicii ușoare româneși, își duc viața liniștiți departe de ochii curioșilor.

Celebra cântăreață Olimpia Panciu face dezvăluiri uluitoare. „Când bunica mi-a auzit prima dată vocea la radio, mi-a spus: <<Piei, Satană>>”

Frumoasă și talentată, Olimpia Panciu și Mircea Romescu, românii care au uimit lumea cu talentul lor trăiesc discret în căsuța lor, în armonie cu tot și toate, având alături de ei, cei mai buni prieteni, pisicile. Poate fi greu de crezut, dar Olimpia se trezește cu noaptea în cap să le fiarbă micuțelor gâturi de pui și să le facă șnițele și are grijă toamnă de toamnă să le facă blănoaselor cazemate pentru iarnă.

Dragostea aceasta imensă pentru animale a căpătat-o în copilărie, când stătea la bunici, locul unde a fost inițiată în taina lutului.

„Ai mei ardeau oale și le modelau. Erau olari și mi-amintesc că ne jucam pe roata bunicului. Am învățat și luterie, am fost și la arte plastice”

„Cu dragostea de animale eu cred că te naști. Mi-ai amintit de copilărie… În fiecare vară eram la bunici și ce viață mai aveam acolo… Cu verișorii mei, cu caprele… Știu că mă descălțam la poartă la bunica. Ea nu mă suferea deloc, zicea că vorbesc prea mult. Mie îmi plăcea să povestesc filme și muzică.

Și asta făceam în fiecare seară și toți, familie sau vecini, stăteau cu gurile căscate. Doar bunica Ioana, nu. Ai mei ardeau oale și le modelau. Erau olari și mi-amintesc că ne jucam pe roata bunicului. Am învățat și luterie, am fost și la arte plastice. Apropo de bunica, când mi-a auzit prima dată vocea la radio, mi-a spus: „Piei, Satană ”.

Eram deșteaptă pe vremea aia. Plecam dimineața la ora șase cu veri și verișoare pe un deal cu caprele. Și aia era viața mea. Stăteam pe iarbă, mă uitam la cer și mă întrebam ce se va întâmpla cu mine”, a povestit artista într-un interviu mai vechi.

Tata nu m-a suportat niciodată, în schimb o adora pe sora mea, mai mare cu trei ani”

Pentru Olimpia, nimic nu era mai frumos ca viața la bunici, pentru că acasă situația era una delicată. Vedeta a povestit că tatăl său n-a fost niciodată apropiat de ea, în schimb a iubit-o enorm pe sora cântăreței. Din acest motiv de-a lungul vieții, nu a putut să fie niciodată apropiată de bărbați.

“La mine acasă, nu a fost niciodată bine. Mama lucra în trei schimburi și m-a dus la căminul de copii săptămânal. Știu că trăgea de mine luni dimineață… Tata nu m-a suportat niciodată, în schimb o adora pe sora mea, mai mare cu trei ani. El și-a dorit băiat, de aceea toată copilăria așa m-am comportat.

Mă cocoțam pe stâlpi, mă băteam cu toți. Făceam asta ca să mă accepte. La școală apăram toate fetele, le salvam de toți. Când mama m-a născut și a venit tata la spital, a întrebat-o: Aurico, ce-ai făcut? Mama i-a spus că a adus pe lume un băiat, dar a fost ger și a murit. Poveste urâtă. (…) Din motivul ăsta nu am putut să mă mai apropii de bărbați mult timp”, a mai spus vedeta.  Până l-a cunoscut pe Mircea, bărbatul care i-a arătat ce înseamnă cu adevărat dragostea.