Celebra Nikita de România și-a pus sufletul pe tavă. Cum și-a cunoscut iubitul

Celebra Nikita de România și-a pus sufletul pe tavă. Cum și-a cunoscut iubitul
În anii 2000 era vedeta României, iar de 15 ani trăiește în Spania. Ce face acum Mihaela Ispas, alias Nikita de România.

Trăiește de ani buni la Malaga, alături de cele două fete ale sale. Nikita de România s-a transformat radical.

Celebra Nikita de România și-a pus sufletul pe tavă. Cum și-a cunoscut iubitul

A devenit celebră în România, dar a plecat cu 15 ani în urmă și spune că nu mai vrea niciodată să se întoarcă acasă. Într-un interviu pentru Impact, Nikita, ajunsă la 48 de ani, a povestit cum i s-a schimbat viața de când locuiește și muncește în Spania. Mai mult, blonda spune că s-a transformat radical de când a devenit mamă, dar încă îi face plăcere când o recunosc românii și o roagă să facă fotografii împreună.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mamă. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul. (…)

Mulți cred că am rămas cea de acum 20 de ani, dar acea Nikita nu mai există! Sunt câte unii care-și fac curaj, mă abordează politicos și-mi cer permisiunea să facem o fotografie împreună. Nu am refuzat pe nimeni până astăzi. Poate și fiindcă nu pot să nu recunosc că și acea perioadă de timp a făcut parte tot din viața mea”, a declarat blonda.

„Am casa și mașina mea!”

Nikita avea o fetiță când a ajuns în Spania, care va împlini acum 13 ani. Ulterior, Dumnezeu i-a mai adus în viață o minune, pe Vanessa, în vârstă de șase anișori. Viața Nikitei nu a fost deloc ușoară și a trecut prin multe greutăți când a ajuns în Spania, dar acum e fericită că are casa și mașina ei.

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, a mai spus vedeta.

Iubitul ei e polițist

Chiar dacă a avut o viață sentimentală grea, de câțiva ani norocul i-a surâs Nikitei. Îl are lângă ea pe Javier, un bărbat remarcabil, de meseria polițist, pe care l-a cunoscut într-un mod ciudat. „Totul a plecat de la o poveste tristă, dar care s-a dovedit a-mi fi de mare folos mai târziu. Eram cu fiica mea cea mare și veneam spre casă, într-o seară târzie de vară. Am observat cum cineva încearcă să fure geanta unei femei în vârstă.

M-am aprins și m-am băgat între cei doi, fiindcă între timp și femeia realizase că era victima unui jaf. Am apucat bine de geanta femeii și i-am tras vreo două, trei în cap ăluia. Era român, căci m-a înjurat și m-a întrebat că ce treabă am de mă amestec. A ieșit tărăboi mare, au venit și vreo două echipaje de poliție. Așa l-am cunoscut pe Javier!”, și-a amintit femeia.

Sursă foto: impact