Celine Dion, apel către liderii mondiali: „Trebuie să ne asigurăm”

Celine Dion, apel către liderii mondiali: „Trebuie să ne asigurăm”
Mai mult absentă în ultimele luni de pe rețelele sociale, Celine Dion a revenit în mediul online pentru că avut ceva important de transmis.

Vedeta nu a mai apărut pe ecrane de luni de zile. În urma problemelor grave de sănătate, aceasta chiar și-a anulat turneul mondial. Ea a slăbit enorm, ultimele imagini cu ea fiind „de speriat”, potrivit fanilor.

Acum, Celine Dion a lansat un videoclip în care cheamă comunitatea internațională să vină în ajutorul Ucrainei.

„#StandUpForUkraine și pentru refugiații din întreaga lume. Fac apel la liderii mondiali să ia măsuri pentru a-i ajuta pe toți cei forțați să plece din casele lor. Trebuie să ne asigurăm că primesc sprijinul de care au nevoie disperată acum”, a transmis vedeta.

Celine Dion, apariție rară după ce și-a anulat concertele

În clipul de un minut, superstarul stă sobră în fața camerei, cu părul prins la spate și îmbrăcată într-o jachetă albă, în semn de pace. „Sunt pentru Ucraina și pentru refugiații din întreaga lume”, a spus ea, pe un ton serios, punându-și mâna dreaptă pe inimă. „Facem apel la liderii mondiali să ia măsuri pentru a-i ajuta pe toți cei care sunt forțați să părăsească casele lor. Trebuie să ne asigurăm că primesc sprijinul de care au nevoie disperată acum”, a adăugat ea. Iată postarea vedetei:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Amintim că la începutul lunii martie, la câteva zile după începerea invaziei Rusiei în Ucraina, vedeta originară din Canada a mai postat un mesaj impresionant pe contul ei de Instagram. „Pentru voi, curajoși ai Ucrainei! Vă suntem alături din toată inima. Suntem șocați și întristați, dar și foarte inspirați de curajul dumneavoastră… Aveți sprijinul nostru și rugăciunile noastre pentru pace”, a scris ea.

Superstarul din Quebec vorbește rar pe rețelele de socializare. Înainte de aceste luări de poziție față de cauza ucraineană, ea a mai postat ceva în luna ianuarie, ca să sărbătorească 21 de ani de naștere a fiului ei, René-Charles, amintește Paris Match.