Cerere în căsătorie de un milion de dolari! Divorț și nuntă în familia Kardashian

Cerere în căsătorie de un milion de dolari! Divorț și nuntă în familia Kardashian
Nu s-au răsfirat norii de deasupra divorțului lui Kim Kardashian ca se simte vântul unei noi căsătorii. Fanii sunt în extaz.

Bate vânt de nuntă peste clanul Kardashian. Vedeta a spus „Da!”, iar fanii sunt în extaz. Kourtney Kardashian i-a răspuns pozitiv lui Travis Barker, bateristul Blink-182, pe o plajă din  Montecito. Bărbatul i-a desenat o inimă imensă din buchete mari de trandafiri, a dus-o în mijlocul ei, apoi a îngenunchiat și a întins inelul.

Kourtney Kardashian, în vârstă de 42 de ani, a spus da „pentru totdeauna” lui Travis Barker. Bateristul Blink-182, în vârstă de 45 de ani, i-a adresat duminică întrebarea iubitei sale cu care are o relație de mai puțin de un an.

Bate vânt de nuntă peste clanul Kardashian

Propunerea a avut loc pe plaja hotelului Rosewood Miramar din Montecito, California. Ulterior, Kourtney a împărtășit imagini ale cuplului.

O sursă a declarat pentru E! că sora Kardashian „zâmbea cu gura până la urechi” dar și că „era vizibil surprinsă”, când iubitul a îngenunchiat în fața sa.

Fiica lui Barker, Alabama, a publicat o primă imagine cu inelul pe care îl va purta mama sa vitregă. Bijuteria este estimată la 1 milion de dolari. Aceasta va fi prima căsătorie a fondatoarei POOSH și a treia a rockstar-ului.

Travis Baker a mai fost căsătorit și are doi copii: un băiat de 18 ani și o fiică de 15. Cel puțin fiica a fost alături de el și vedeta Kardashian la cererea în căsătorie și la masa festivă de după. Și mama vedetei, Kris Jenner a participat la cina festivă.

Cuplul Kardashian – Barker va avea cinci copii

Personalitate TV la 1,55 m înălțime, Kourtney Mary Kardashian are și ea copii, chiar dacă nu a fost până acum femeie măritată. Copiii ei, trei la număr, au 11, nouă și șase ani.

În septembrie, Barker a împărtășit o fotografie cu el și iubita lui sărutându-se în fața Turnului Eiffel cu legenda „Forever is not enough time”. De atunci, toată lumea a așteptat logodna. Mai ales că surse apropiate familiilor declarau pentru presă că ambii se străduiesc să combine familiile, și că erau pregătiți să devină părinți vitregi și pentru cei ai partenerilor lor.

Sursa foto: Instagram