Megan Fox și Kourtney Kardashian, cele mai rele și obraznice fete din showbiz. Au mers împreună cu iubiții la baie, iar acum au apărut și imaginile. Într-una din ele, cele două vedete feminine „pozează” în fața a două pisoare. Ele poartă rochii mulate, incitante.

Dar Megan și Kourtney nu au mers singure la baie. Ele i-au tras înăuntru pe iubiții lor, Travis Barker și Machine Gun Kelly.

Megan a lăsat puțin de lucru imaginației îmbrăcând o rochie Mugler de culoare nude, cu aspect umed, pe care a purtat-o ​​aproape complet dezbrăcată. Mai exact. Rochia transparentă a lăsat să se vadă că vedeta avea pe dedesubt doar un string minuscul.

Kourtney, pe de altă parte, a oglindit stilul punk-chic și a purtat o ținută de la Olivier Theyskens din piele, cu șireturi în partea din față.

Megan Fox și Kourtney Kardashian cele mai rele și obraznice

După ce Kourt și Megan s-au pozat în baia băieților, aceștia au apărut și ei în peisaj. Travis era îmbrăcat „ la patru ace”, dar fără cămașă la costum.  S-a aplecat să-și sărute dragostea jucându-se  cu o mână duioasă pe burtica ei. Fără să țină cont de nimic, ambele cupluri s-au lansat în săruturi franțuzești.

Amuzându-se la relațiile lor, Fox a scris într-o postare: „Kourtney și cu mine suntem îndrăgostiți”.

Dezinhibate, Megan și Kourtney și-au prezentat partenerii  drept „viitorii tătici” în timpul galei Video Music Awards a MTV.  În ciuda discuțiilor despre „tătici”, nici una dintre femei nu a dat niciun indiciu că ar putea fi însărcinate, așa că a fost probabil o glumă, scrie Daily Mail.

Ambele femei au câte trei copii. Megan are băieții cu fostul ei soț Brian Austin Green. Iar  Kourtney are o fiică și doi fii ei cu fostul ei partener, Scott Disick. Megan și Machine Gun Kelly și-au început relația în primăvara anului 2020, la scurt timp după ce s-au întâlnit în platoul thriller-ului Midnights In The Switchgrass. Kourtney și Travis și-au lansat relația de Ziua Îndrăgostiților în acest an, deși cei doi fuseseră prieteni ani de zile înainte.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp