Megan Fox și Kourtney Kardashian, cele mai rele și obraznice fete din showbiz. Au mers cu iubiții în baia băieților, au apărut imaginile

Megan Fox și Kourtney Kardashian, cele mai rele și obraznice fete din showbiz. Au mers cu iubiții în baia băieților, au apărut imaginile
Modul în care se distrează vedetele, deseori e surprinzător, tocmai pentru că iese din tipare. De ce ți-ai face poze la baie când te duci acolo cu iubitul?

Megan Fox și Kourtney Kardashian, cele mai rele și obraznice fete din showbiz. Au mers împreună cu iubiții la baie, iar acum au apărut și imaginile. Într-una din ele, cele două vedete feminine „pozează” în fața a două pisoare. Ele poartă rochii mulate, incitante.

Dar Megan și Kourtney nu au mers singure la baie. Ele i-au tras înăuntru pe iubiții lor, Travis Barker și Machine Gun Kelly.

Megan a lăsat puțin de lucru imaginației îmbrăcând o rochie Mugler de culoare nude, cu aspect umed, pe care a purtat-o ​​aproape complet dezbrăcată. Mai exact. Rochia transparentă a lăsat să se vadă că vedeta avea pe dedesubt doar un string minuscul.

Kourtney, pe de altă parte, a oglindit stilul punk-chic și a purtat o ținută de la Olivier Theyskens din piele, cu șireturi în partea din față.

Megan Fox și Kourtney Kardashian cele mai rele și obraznice

După ce Kourt și Megan s-au pozat în baia băieților, aceștia au apărut și ei în peisaj. Travis era îmbrăcat „ la patru ace”, dar fără cămașă la costum.  S-a aplecat să-și sărute dragostea jucându-se  cu o mână duioasă pe burtica ei. Fără să țină cont de nimic, ambele cupluri s-au lansat în săruturi franțuzești.

Amuzându-se la relațiile lor, Fox a scris într-o postare: „Kourtney și cu mine suntem îndrăgostiți”.

Dezinhibate, Megan și Kourtney și-au prezentat partenerii  drept „viitorii tătici” în timpul galei Video Music Awards a MTV.  În ciuda discuțiilor despre „tătici”, nici una dintre femei nu a dat niciun indiciu că ar putea fi însărcinate, așa că a fost probabil o glumă, scrie Daily Mail.

Ambele femei au câte trei copii. Megan are băieții cu fostul ei soț Brian Austin Green. Iar  Kourtney are o fiică și doi fii ei cu fostul ei partener, Scott Disick. Megan și Machine Gun Kelly și-au început relația în primăvara anului 2020, la scurt timp după ce s-au întâlnit în platoul thriller-ului Midnights In The Switchgrass. Kourtney și Travis și-au lansat relația de Ziua Îndrăgostiților în acest an, deși cei doi fuseseră prieteni ani de zile înainte.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre