Clanul Kardashian se mărește. Una din surori a dezvăluit ultima noutate

Clanul Kardashian se mărește. Una din surori a dezvăluit ultima noutate
În august, mai multe reviste au relatat despre o posibilă sarcină a uneia din fetele familiei, însă montajul distribuit marţi seară pe Instagram reprezintă prima confirmare publică făcută de vedeta americană.

Cum se mărește clanul Kardashian. Abia acum, când burtica ei e mare și perfect vizibilă, Kylie Jenner a confirmat că este din nou însărcinată.  Vedeta va avea al doilea copil, împreună cu iubitul ei, Travis Scott (30 de ani).

Vedeta în vârstă de 24 de ani a făcut marele anunț printr-un video publicat pe contul său de. Toată lumea poate observa că sarcina tinerei e în stare avansată. Kylie nu a dezvăluit până acum sexul celui de-al doilea copil.

Clanul Kardashian se mărește

Travis și Kylie formează un cuplu din 2017. În anul 2018, cei doi tineri au devenit părinții lui Stormi, fetița lor. Kylie Jenner este cea mai mică dintre surorile Kardashian. În adolescență era foarte timidă. Kylie a crescut și s-a transformat într-o femeie independentă, bogată și ambițioasă, mândră de ea și extrem de protectoare cu familia ei.

Kylie și-a mărit buzele, a apelat la o intervenție estetică de modificare a pomeților și a mandibulei, a fpcut lifting în zona ochilor și sprâncenelor și multe altele, acestea fiind doar la nivelul feței. De asemenea, Kylie are o operație de mărire a sânilor, dar și un implant în zona feselor.

Kyli, pregătită să nască în secret

Ea a a ţinut în mare secret prima ei sarcină. Atunci i-a reușit perfect. Practic a anunțat totul după ce a născut-o pe Stormi, când a distribuit pe Instagram o primă fotografie a fiicei sale.

Serialul de tip reality-show „Keeping Up with the Kardashians″ s-a încheiat în luna iunie. Emisiunea TV a reprezentat rampa de lansare pentru afacerile în domeniul modei şi produselor de înfrumuseţare deţinute de Kylie Jenner şi de una dintre surorile ei vitrege, Kim Kardashian.

Prezenţa lui Kylie Jenner pe reţelele de socializare este urmărită în prezent de aproximativ 265 de milioane de utilizatori de Instagram. Surse apropiate ale lui Kylie au declarat pentru publicația People că vedeta a preferat să se bucure în secret de sarcină, fără să anunțe public ce se întâmplă. De asemenea, se pare că frumoasa bruneta dorea să îi ofere lui Stormi un frățior sau o surioară de mai mult timp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)