Într-o discuție cu Mihai Gâdea, Dana Budeanu s-a emoționat profund când a amintit de modul în care societatea noastră se comportă cu persoanele în vârstă. Celebrul critic vestimentar și-a amintit de emoțiile care au încercat-o după ce și-a văzut pentru prima oară tatăl cu mască. Nu s-a mai putut abține și, cât e ea de dură în comentariile pe care le face, a izbucnit în lacrimi.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bătrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani, nu este bătrân este mai tânăr decât mine în toate cele. Nu suport să văd pe stradă oameni în vârstă cu măști, care abia merg și sunt batjocoriți. Când l-am văzut pe tata cu mască prima dată în fața casei arăta ca un om bolnav.

Nu suport bătaia de joc a persoanelor în vârstă. Îmi cer scuze pentru prosteala asta! O nație care nu își respectă bătrânii, e zero” a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Marea dezvăluire e așteptată azi

Dana Budeanu a anuțat că luni va face o nouă dezvăluire care va cutremura scena politică românească. Ea l-a pus deja în dificultate pe Nicușor Dan. Dana Budeanu, o apropiată a Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a făcut publică o înregistrare în care candidatul dreptei pentru funcţia de primar al Capitalei intervine pentru a împiedica luarea unor măsuri legale împotriva omului de afaceri Mihai Mitrache în relația cu Primăria Sectorului 4.

Cum a ajuns Dana Guliță, Budeanu

Deși se află în showbiz de mulți ani, niciodată nu a avut mai mult succes ca în ultimii doi. A devenit extrem de vizibilă după ce românii au putut s-o vadă în cadrul rubricii sale speciale de la Vorbește Lumea, de la Pro TV, ulterior pe canalul său de YouTube, după ce colaborarea cu trustul în cauză nu a mai funcționat.

De asemenea, este cunoscută și pentru că a îmbrăcat vedete celebre, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria și Jessica Biel. În prezent este bună prietenă cu Mihaela Rădulescu, Delia și Andra, pe care le îmbrăcă așa cum se cuvine.

Seria în care critică vestimentar alegerile vedetelor de la noi a fost extrem de bine primită de internauți. Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London.

Înainte să se căsătorească cu Radu Budeanu, se numea Dana Guțilă. „Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani.

Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea. Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România.

Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România, și s-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre „nevasta lu’”, în acest caz:)”, explica vedeta pe site-ul său.

Marele secret al Danei Budeanu: ce e în spatele durității ei?

Dana este urmărită de peste 2 milioane de români zilnic, dar nu multă lume are o părere bună despre ea. Ceea ce se discută mult e faptul că după despărțireea de ultimul iubit cunoscut, nu a mai fost văzută în compania altui bărbat. Să sufere oare?

Dana Budeanu a avut o relație cu fratele lui Marius Moga, Iulian. Relația cu bărbatul cu zece ani mai tânăr de cât ea a durat aproape cinci ani. Ziarele mondene scriu că despărțirea a survenit din cauza Danei care a refuzat să îi facă un copil, ea având deja două fete. Faimosul regizor s-a reorientat spre o domnișoară care nu e persoană publică, și cu care va face nuntă anul viitor, sperând ca în curând să devină și părinți.

Pe de altă parte, designerul și criticul vestimentar nu a mai fost văzut lângă un bărbat de doi ani încoace.

Anda Adam a inventat salopeta de fitness. Află cât te-ar costa fița de vedetă!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp