Chef Cătălin Scărlătescu îi pregătește o surpriză inedită prietenului Bontea. Iată care e marea lui dorință

Chef Cătălin Scărlătescu îi pregătește o surpriză inedită prietenului Bontea. Iată care e marea lui dorință
Cătălin Scărlătescu se pregătește să-și intre în pâine la Chefi la cuțite și știe care sunt punctele slabe ale celorlalți doi bucătari celebri.

Este adorat de doamne și domnișoare, dar de ceva vreme Cătălin Scărlătescu a renunțat la burlăcie.

Chef Cătălin Scărlătescu îi pregătește o surpriză inedită prietenului Bontea. Iată care e marea lui dorință

Iubit și apreciat deopotrivă de doamne și domnișoare, Scărlătescu e îndrăgostit lulea de actrița Doina Teodoru și o vrea la Chefi la cuțite. Din două motive. Primul, pentru că face niște salate extraordinare. Al doilea, pentru că este fan Bontea și ar vrea să-i gătească și lui.

“Iubita mea face niște salate foarte reușite. Și micul dejun îi iese de minune. Mi-aș dori foarte tare ca Doina să vină la Chefi la cuțite, pentru că este fan Bontea și a zis că i-ar plăcea mult să-i gătească o dată”, a declarat Cătălin, în stilu-i caracteristic.

„Câteodată, nu știe să-și calibreze farfuriile. Și spune: Farfuria mea e superbă, a ta e urâtă”

Și pentru că a venit vorba despre Sorin Bontea, Scărlătescu susține că își știe unul dintre punctele slabe. Dar la fel de bine le cunoaște și pe ale lui Dumitrescu.

“Sorin Bontea are această problemă: câteodată, nu știe să-și calibreze farfuriile. Și spune: <Farfuria mea e superbă, a ta e urâtă>. Dar apoi pierde! Iar Florin Dumitrescu se enervează prea rău. Și nu-l poți face pe Dumitrescu să greșească. Doar el se poate face pe el însuși să greșească.”

A păstrat legătura cu foștii concurenți

Scărlătescu așteaptă cu nerăbdare momentul în care va începe emisiunea și vrea să știe ce amulete vor fi puse la bătaie: “Abia aștept și eu să văd cu ce vine nou sezonul 10. Acum nici amuletele nu vor mai fi aceleași”. În ceea ce îi privește pe foștii concurenți din echipa sa, celebrul bucătar a păstrat legătura cu ei, ba chiar au lucrat împreună.

“Unul dintre concurenții cu care am rămas într-o legătură strânsă este Iulian Mitea. Băiatul acesta a muncit, muncește și va munci foarte mult în bucătărie. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a înțelege profesionalismul. Îmi amintesc și de Cătălin Banu, care a muncit cu mine o vară la mare și a reușit să devină un adevărat Chef într-un timp foarte scurt. Și cu Narcisa Birjaru m-am revăzut, când ne-am întâlnit era Chef la un restaurant mare de pe litoral”, s-a destăinuit acesta.

Sursă foto: instagram