Chef Scărlătescu a spus adevărul. De ce s-a îngrășat din nou după ce a reușit să dea jos 52 de kilograme

Chef Scărlătescu a spus adevărul. De ce s-a îngrășat din nou după ce a reușit să dea jos 52 de kilograme
Cu trei ani în urmă, Cătălin Scărlătescu a reușit să dea jos peste 50 de kilograme. Fără să meargă la nutriționist și fără diete drastice.

De ceva vreme, chef Cătălin Scărlătescu are mare grijă de imaginea sa și își ține kilogramele în frâu. Iată cum reușește.

Chef Scărlătescu a spus adevărul. De ce s-a îngrășat din nou după ce a reușit să dea jos 52 de kilograme

Cel mai simpatic bucătar al României, Cătălin Scărlătescu, a reușit să scape de peste 50 de kilograme, fără să intre în cabinetului vreunui medic. Când a ajuns însă la 95 de kilograme, a constatat că îl lua amețeala pe stradă. Atunci, a luat atitudinea și s-a mai îngrășat puțin. De trei ani, el a rămas la greutatea de 102-103 kilograme și spune că se simte perfect. Și ca să nu mai pună colăcei pe burtă, el are grijă de ceea ce mănâncă.

„Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na!”

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani.

Chef Scărlătescu a reușit, în trecut, să dea foarte multe kilograme jos.

Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Impact. Pentru că îi plac aventurile, Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru au acceptat propunerea de a merge la America Express și toată lumea așteaptă să-l vadă pe talentatul bucătar în exercițiul funcțiunii.

Sursă foto: instagram