Irina Fodor se reinventează pentru America Express, iar Chef Scărlătescu merge alături iubita lui în mare aventură

Irina Fodor se reinventează pentru America Express, iar Chef Scărlătescu merge alături iubita lui în mare aventură
Irina Fodor s-a pus pe treabă pentru că vrea să lase toate lucrurile aranjate înainte să plece la filmările pentru America Express.

Asia Express s-a transformat în America Express, iar Irina Fodor a fost extrem de fericită când a aflat că ea este aleasa. Dar are de trecut multe hopuri.

Irina Fodor se reinventează. Ce face vedeta pentru a da bine la America Express

Recent, Irina Fodor le-a explicat fanilor pe contul de socializare că s-a apucat de un curs de automachiaj pentru că va avea nevoie să se fardeze singură într-unul din cele mai așteptate show-uri, ale cărui filmări încep în această lună. Vedeta nu a precizat de ce nu există cineva din echipă care să o ajute, dar cârcotașii susțin că s-a procedat astfel pentru a mai scuti niște bani.

Oricare ar fi adevărul, pe Irina n-o deranjează, ci e bucuroasă că va pleca în America. Până atunci însă, ea se ocupă de toate sarcinile casei, întrucât vrea să lase totul în ordine.

„În proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede”

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, la @arc.maison ca să mă ajute @intzu_makeup cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede.

Pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, s-a destăinuit vedeta.

Scărlătescu genul troller, Doina, genul rucsac

Printre cei care au decis să accepte provocarea și să participe la America Express se numără și simpaticul chef Cătălin Scărlătescu, care va face o echipă pe cinste alături de partenera lui, Doina Teodoru.  Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Reguli stricte pentru concurenți

Ca și în celelalte sezoane ale Asia Express, concurenții vor fi obligați să se descurce singuri, cu doar un euro pe zi. Cei mai buni dintre cei buni vor reveni în România cu premiul de 30.000 de euro. ”Regulile sunt deja bine cunoscute. Au la dispoziţie un euro pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.

Să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei”, anunțau producătorii de la Antena 1.

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Cătălin Bordea și Nelu CorteaEste ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.”

Jean Gavril și DinuAm ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia! Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! Imi doresc foarte mult sa ajungem pana la sfarsitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodata si chiar ne dorim sa cunoastem cat mai multe din aceasta experienta unică!”

Bie Adam și Mihaela Adam : “Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“

Puya și Melinda: “Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”.

“Nu puteam să îl las singur printre toate sud-americancele alea”, a spus Melinda.

Bruja și Pufeh: “Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan: “Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: “Aceasta experienta este un game changer. In mod firesc, dupa America Express viata nu o sa mai fie la fel. Credem ca este un adevarat detox, o rupere se tot ce am trait pana acum, rau sau bun”.

Diana Bulimar și Larisa Iordache: “Venind din sportul de performanta, aceasta aventura numita “America Express “ va fi o noua provocare pentru noi. Speram doar ca nu pe o barna de 10cm, pentru ca pe aceea am castigat-o deja. Suntem entuziasmate si recunoascatoare pentru aceasta experienta, dar cred ca ne va solicita la maxim. Avem emotii pentru ca nu stim ce surprize ne asteapta dar cred ca vom trece cu brio de fiecare proba in parte si ca vom ajungem cat mai departe in competitie asa cum am facut in gimnastica. Experienta asta vine cu sperante noi prin care ne asteptam sa trecem cu bine si sa ne descoperim pe noi insene intr-un alt mediu de competitie”

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre