Chef Cătălin Scărlătescu, vestea care a șocat România. „Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație…”

Chef Cătălin Scărlătescu, vestea care a șocat România. „Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație…”
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și echipa lor genială fac anul acesta la emisiunea Chefi la cuțite un adevărat spectacol.

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite l-a prins pe Cătălin Scărlătescu super îndrăgostit. Așa că fanele sunt dezamăgite.

Chef Cătălin Scărlătescu, vestea care a șocat România. „Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație…”

Surpriză totală pentru toți fanii lui Cătălin Scărlătescu. Vestitul bucătar a făcut anunțul în prima ediție a noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, când a mărturisit că are un… copilaș. Este vorba de restaurantul din București al lui Scărlătescu, de care e mândru nevoie mare. De altfel, el a fost vizitat de prietenul Bontea care l-a lua la filmări, apoi cei doi au plecat să-l “pescuiască” și pe Florin Dumitrescu.

„În sezonul 10, a apărut și primul meu copilaș. Mi-am făcut un restaurant. Trebuie să știu eu unde sunt țevile, unde sunt băgate firele, pe unde tragem lumina, pe unde scoatem lumina (…). Așa începe epopeea. (…) Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație. Trebuie să-i dedic acest sezon”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu e pus pe fapte mari

Chiar dacă nimic nu le poate strica prietenia celor trei chefi, cu ceva timp în urmă Cătălin a mărturisit că știe care sunt punctele slabe ale lui Dumitrescu și Bontea. “Sorin Bontea are această problemă: câteodată, nu știe să-și calibreze farfuriile. Și spune: <Farfuria mea e superbă, a ta e urâtă>. Dar apoi pierde! Iar Florin Dumitrescu se enervează prea rău. Și nu-l poți face pe Dumitrescu să greșească. Doar el se poate face pe el însuși să greșească.”

A rămas în strânsă legătură cu foștii concurenți

Scărlătescu a avut mare grijă de toți concurenții pe care i-a avut în echipa de-a lungul vremii și păstrează și acum legătura cu ei. “Unul dintre concurenții cu care am rămas într-o legătură strânsă este Iulian Mitea. Băiatul acesta a muncit, muncește și va munci foarte mult în bucătărie. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a înțelege profesionalismul.

Îmi amintesc și de Cătălin Banu, care a muncit cu mine o vară la mare și a reușit să devină un adevărat Chef într-un timp foarte scurt. Și cu Narcisa Birjaru m-am revăzut, când ne-am întâlnit era Chef la un restaurant mare de pe litoral”, s-a destăinuit acesta.