Chef Florin Dumitrescu dă din casă. Ultimele noutăți  care vin la „Chefi la cuțite”

Chef Florin Dumitrescu dă din casă. Ultimele noutăți  care vin la „Chefi la cuțite”
Mai sunt doar câteva zile până când va începe sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată numai pe Antena 1. Astfel că, pentru că fanii sunt nerăbdători să îi revadă pe cei trei chefi, dar și să ia parte la ceea ce se întâmplă în bucătărie, vă prezentăm informații surprinzătoare.

Chef Florin Dumitrescu dă din casă ultimele noutăți  care vin la „Chefi la cuțite”,  show care se va vedea pe micul ecran din 28 februarie, de la ora 20.00. După un sezon 8 cu mult suspans, experiențe de tot felul, în care Ionuț Belei a fost marele câștigător, acum mai este foarte puțin și sezonul 9 își deschide porțile pentru pasionații de gătit și fanii celor trei jurați.

Noul sezon se anunță unul mai palpitant, care vine cu și mai multe surprize. Pe lângă faptul că Gina Pistol apare în prim-plan cu burtica de graviduță, în echipă de la Antena 1 a intrat și Speak. Așa cum Rețete și vedete a anunțat deja, aceste este co-prezentatorul Ginei Pistol.

Chef Florin Dumitrescu dă din casă

Chef Florin Dumitrescu a oferit mai multe detalii picante din noul sezon „Chefi la cuțite”. Invitat în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, juratul a vorbit despre sezonul 9 al show-ului culinar.

Începând de duminică, 28 februarie, telespectatorii nu vor asista doar la o luptă între concurenți, ci și la una între jurați. Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu se vor „bate” în fiecare ediție pentru o amuletă. Aceasta, la un moment dat, le va aduce un mare avantaj în drumul spre finală. În finală, doar un concurent alături de mentorul său va fi desemnat drept câștigătorul sezonului.

”O să dau din casă, poate nu e bine, dar n-am ce să fac. O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește „Chefi la cuțite”, că e vorba despre Sorin, Cărălin și mie, adică întotdeauna este o alianță între doi vs celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli.

În fiecare zi de audiții avem o amuletă pentru care ne luptăm. Aceste amulete vor scoate din noi ce mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, o să ne vedeți și cântând”, a spus Florin Dumitrescu.

Lidia Buble s-a pus pe făcut mărturisiri. Vorbește și de iubire, dar și despre ce are de gând să facă