Lidia Buble s-a pus pe făcut mărturisiri. Vorbește și de iubire, dar și despre ce are de gând să facă

Lidia Buble s-a pus pe făcut mărturisiri. Vorbește și de iubire, dar și despre ce are de gând să facă
Au trecut deja trei luni de când Vunk a lansat piesa „Vino, du-te” în colaborare cu Lidia Buble. De atunci, blondina s-a mutat în altă locuință, a impresionat cu ținutele incendiare, dar nu a mai scos nicio piesă.

Totuși, nu e deloc ca și când nu ar pregăti nimic; iată ce planuri de viitor are Lidia Buble pentru anul acesta. Vedeta a decis, miercuri, să își liniștească fanii. Și veștile se țin lanț.

„Vineri sau sâmbătă, dar, mai precis, vineri urmează să filmez videoclipul piesei”, a mărturisit cântăreața. Ea nu a vrut să dezvăluie numele noii piese pe care o va lansa, însă spune că e cu totul altceva decât a obișnuit audiența până acum.

„Credeți-mă că n-o să vă pară rău pentru că v-am făcut să așteptați atât de mult. E ceva ce nu am mai făcut până acum, sună total diferit, clipul o să fie total diferit față de ce am făcut până acum. Știți că îmi place mereu să vă surprind într-un mod plăcut așa că spun că merită așteptarea”, a mai adăugat Lidia Buble.

Ce planuri de viitor are Lidia Buble pentru anul acesta

Pentru această piesă, vedeta a părăsit Bucureștiul zilele acestea și a călătorit, așa cum a și arătat pe rețelele sociale, într-un peisaj montan feeric.

Ce planuri de viitor are Lidia Buble pentru anul acesta

Dacă tot nu are (încă) vești despre un iubit, Lidia Buble are, totuși, planuri mari de viitor pentru 2021. „Ce pot să mai spun este că anul acesta am pregătit foarte multe surprize. Unele au să vă lase așa:  What!? Tot ceea ce fac este să mă rog la Dumnezeu să mă ajute ca tot ceea ce încep să reușesc să duc la bun sfârșit. De obicei așa se întâmplă.

Eu sunt o femeie extrem de ambițioasă și în momentul în care îmi propun ceva nu mă las până ce nu fac tot ceea ce mi-am propus. Anul acesta vă așteaptă multe surprize. Iar foarte curând doar pe cei din București am să pot să îi surprind cu ceva foarte drăguț. Dar probabil am să transmit și în online ca să vă puteți bucura și voi”, a mai adăugat fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Amintim că Lidia și Răzvan vor împlini, în curând, un an de când s-au despărțit. De aceea ea spune că nu sărbătorește nici Dragobetele, nici 14 februarie. Are un crez aparte despre relațiile de iubire. „Mie mi se pare normal și frumos să sărbătorești în fiecare zi. Trebuie să fim atenți cu partenerii noștri în fiecare zi”.

Sursa foto: Instagram

Ultimele vești despre James Bond. Ce se întâmplă cu celebra serie de filme